Mariusz Pudzianowski vs Tyberiusz Kowalczyk
Wiecie może czy będzie transmitowane w telewizji naziemnej? Nie mam na myśli polsatu sport i eurosportu. Jeżeli nie to wiecie gdzie na internecie będzie można obejrzeć live i o której to będzie godzinie?
Jestem osobą, która jest w stanie przymknąć oko na pewne niedociągnięcia, ale są pewne granice, których przekroczyć po prostu nie wypada.
Noo bo Pudzian .. z ciebie taka legenda mma i profesjonalista, ze na twoje walki nie trzeba przymykac oka wcale.
Przy okazji mogę pochwalić chłopaków z KSW.
No oczywiscie ,ze tak. Kumpli, ktorzy wypromowali cie a wlasciwie wykorzystali tylko twoje znane nazwisko zawsze trzeba byc wdzieczny.
Ich działania to pełen profesjonalizm. W przypadku kolegów z Londynu go zabrakło
Moze cie nie chca ? No bo nawet koledzy z KSW nie beda mogli osobie pozwolic na dalsze promowanie ciebie jak dalej bedziesz przegrywal lub sedziowie beda oszukiwali zebys mial jakakolwiek wygrana. Jak same KSW powiedzialo .. dajemy sznase ludziom ale kogos kto nie zdobywa zwyciestwa i ciagle stoi w miejscu musimy sie pozbywac bo nikt nie bedzie chcial ogladac.
Delstar
taka malutka prosba - jak sie nie znasz to przynajmniej nie pieprz glupot
1. Pudzianowski nie zawalczy.
2. Nie bedzie transmisji na zadnym kanale, a jesli bedzie to PPV przez internet tylko.
3. Poki co to w ogole nie wiadomo czy gala sie odbedzie, dowiemy sie tego prawdopodobnie wieczorem.
Już po gali Grabowski też nie wystąpi
http://www.mmarocks.pl/informacyjne/damian-grabowski-nie-wystapi-na-mmc-fight-club/