Mamy "przecieki" MATURA 2011
Wszystkim maturzystom polecam stronę z przeciekami na tegoroczną maturę.
Jest szansa, że zdamy!
http://webmaster.waw.pl/matura/przecieki_maturalne.php
Karol posiada 10 gram "czystej kolumbijskiej". Zmieszal ja "dwutlenkiem" w stosunku 4 czesci kokainy do 6 czesci "dwutlenku". Sprzedal 6 gramow mieszaniny Marianowi za sume 650 zl i 15 gramow Romanowi, po 100 zl za gram.
a) kto, Marian czy Roman dal sie wydymac?
b) Ile gramow mieszaniny zostalo Karolowi?
c) jaki jest stopien zanieczyszczenia kokainy Karola?
Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupiłeś ciągnikowy kultywator sprężynowy z zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i skaryfikatorem.
Zauważyłeś, że uszkodzone było łożysko toczne baryłkowe wahliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych ze śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym.
Chcesz zgłosić jego reklamację. Napisz na czym polega problem oraz gdzie i kiedy nabyłeś urządzenie i zaproponuj rozwiązanie problemu. Podpisz się jako XYZ
Zadania z fizy piękne xD
Biologia:
Udowodnij
"Badania pokazują, że dinozaury były współczesne ludziom." - na podstawie słów Macieja Giertycha i znajomości teorii ewolucji udowodnij słuszność tezy "Roman Giertych brakującym ogniwem"

FUCK! XD
Proszę podpisać poniższą fotografię - okreslić imię, nazwisko i przynależność do partii politycznej każdego z polityków na niej przedstawionych.
Rozwiń cytat "nam strzelać nie kazano" w oparciu o wystep reprezentacji Polski na Mistrzostwach Świata 2006r
No offence...
Temat wypracowania #1
Rozwiń cytat "nam strzelać nie kazano" w oparciu o wystep reprezentacji Polski na Mistrzostwach Świata 2006r
Temat wypracowania #2
W oparciu o trzecią część Dziadów rozwiń wątek "Spieprzaj dziadu". Powołaj się na życie codziennie i treść lektury.
Synteza sztuk
"Ona naje*ana tańczyła na stole, a my napie**oleni, o żesz ku*wa ja pie**olę" - na podstawie cytatu rozwiń myśl: "Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Nie wierze.
"Ona naje*ana tańczyła na stole, a my napie**oleni, o żesz ku*wa ja pie**olę" - na podstawie cytatu rozwiń myśl: "Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
A jednak była "Granica" :(
Rok temu było prawie to samo...
Od 2007 roku widzę te 'zadania'
to o tym kultywatorze pierwszy raz widziałem w CD-Action jakieś 6 lat temu, więc na pewno jest jeszcze starsze.
"Wilk jest nierozciągliwy i przesunięty w fazie o pi/2 względem gajowego. " :D
Matura 2011!Przeciek... 100% pewności!
http://get4file.com/file/ec77FB50B9aB/matura2011maj.rar
Plik zawiera klucz do egzaminu z Polskiego (podstwawowy),
matematyka( rozszerzony i podstawowy),
oraz arkusze na jutrzejszą maturę z angielskiego (niestety posiadam tylko podstawowy),
do rozszerzonego Wosu i geografi i podstawowowego niemieckiego.
Istnieje możliwość że wypełnię je za małą sume i wyślę rozwiązane.
Pozdrawiam i proszę o dyskrecje! Powodzenia!
żeby bezproblemowo pobrać należy najpierw:
-wyczyścić historię w przeglądarce,ciasteczka. WAZNE!!!
- kliknąc slow download
- wybrać czwartą reklamę
-wpisać adres email i jakieś fałszywe dane.
- potem zarknąć na poprzednią stronę i powinien być już biały
napis POBIERZ PLIK!