Macie prysznic czy wannę?
Czy może i to i to?
Nie wiem z czego tak cieszysz, nie wszystkich stać na taki luksusy jak woda. Aktualnie myję się jak wróble - w piasku. Co prawda w zimę zbieram śnieg ale do lata on nie starcza i zostaje mi tylko piasek. Okazjonalnie idę się umyć w jakiejś fontannie ale straż miejska już mnie zna więc muszę to robić nocami... ale w nocy muszę spać żeby się wyspać do pracy i zarobić pieniądze na chleb więc robię to tylko w weekendy.
Mieszkam ślunsku i czystej wody w rzekach nie mam :(
Wanne z kikutem.
Bezsensowny wątek ze 100 postami czas start
<---------- fresz lama
Zaraz wpadnie Hohner czy który to tam był i zacznie mówić ze w wannie się myją brudasy i jest to niehigieniczne.
gestochowa w wannie, fuj bleeaaaach *rzyga*, po tobie to bym tam nawet karpia nie wrzucil, szkoda zwierzecia
Oczywiście, że prysznic, wanna jest dla biedaków i brudasów.
Mam wannę i baterie z prysznicem. Zawsze korzystam z prysznicu bo można sikać. Kapa tak zejszczać się do wanny pełnej wody i pływać w tym :/
Wydaje mi się, że już kiedyś podobny wątek powstał - kłótnia o wyższości prysznica nad wanną i odwrotnie. Ma ktoś linka?
Fajnie byloby miec taka duza drewniana balie jak w westernach. I zeby panie w takiej bieliznie z fin de sieclu wlewaly do niej dzbanami goraca wode.
Mam wannę i prysznic, ale wolę myć się pod prysznicem, bo tam przynajmniej mogę się wysikać, a w wannie musiałbym siedzieć we własnym moczu. :)
Fajnie byloby miec taka duza drewniana balie jak w westernach.
Droga pani, ma pani wielkie szczęście. Dziś w tej balii kąpały się dopiero 3 osoby.
Bo w wannie się bierze kąpiel, to jest różnica. Jak leżycie we własnym brudzie, to pozdrawiam.
Khaimer, nieszkodzi ja widzi pan jestem za higiena. Ubranie na ten przyklad zmieniam co dwa tygodnie - czy trzeba, czy nie!
Jedno i drugie. Na takiej wannie jak na screenie - http://e-inclusive.pl/2779-large/wanna-prostokatna-170-x-75-kolo-perfect-xwp1070.jpg mamy ustawioną kabinę. Całość nie kosztowała nawet tysiaka. Kobiety chcą kąpieli, a faceci prysznicowania. Tego nie dało się inaczej rozdzielić.
Ja jestem ekologiem. Kąpie się w beczce z deszczówką.