Linux a gry
Hej,
tak ostatnio zacząłem się zastanawiać jak to jest z grami na Linuxa. Jest niby ten PlayOnLinux, ale czy on obsługuje wszystkie gry z Windowsa czy tylko niektóre? Czy jest w ogóle jakiś rynek gier pisanych TYLKO pod Linuxa?
Wpisując tytuł wątku w Google na pierwszych 10 stronach znajdziesz dokładne i wyczerpujące informacje, na wszystkie zadane przez ciebie pytania. Inaczej może. Daruj sobie Linuxa, jak nawet z Google nie potrafisz korzystać.
Czy tylko mnie wkurwia ten cały Narmo ?
A niby z jakiego powodu ma wkurzać?
Boli Cię jego wiedza?
A sorki już zapomniałem gdzie jestem i na kogo mogę tu trafić.
[4] Boli Cię jego wiedza? -> wiedza z posta [2] aż boli...
Nie wiesz - nie wpisujesz się.
Wątek Cię wkurza - nie wpisujesz się.
Proste.
Mnie wątek nie wkurza, irytują mnie raczej ludzie którzy rzucają nienawiścią do kogoś kto próbuje pomoc. Więc wtedy jakoś z automatu reaguje.
Widzisz całe twoje twarde argumenty poszły w las...
[6] -> mnie ktoś próbujący pomóc również nie denerwuje. Natomiast jeśli jest przy tym zleksza nie miły - to i owszem - denerwuje mnie.
Tak, wkurzają mnie wątki, których rozwiązaniem może być spędzenie 2 sekund z Google. Nie zadajesz wyjątkowego pytania, na które nikt inny nie wpadł. Ba. Powstały całe strony opisujące dane zagadnienie, a nie tylko pojedyncze wątki na innych forach. W dodatku pytasz o system, który z natury wymaga posiadania umiejętności korzystania z zasobów internetu. Naprawdę tak ciężko jest wpisać temat tego wątku w wyszukiwarkę internetową, przeczytać zawartość kilku pierwszych stron i nie truć niepotrzebnie innym dupy?
Parafrazując pewne powiedzenie, rośnie nam pokolenie idiotów, którzy nauczeni jeść rzucane im pod nogi ryby, wypuszczeni z klatek zdechli by z głodu, bo nikt ich nie nauczył łowić.
[8] -> no to do takiego wątku się po prostu nie wpisuj. Pozwól mu opaść. Twój post pewnie i tak nic nie zmieni, znając mnie :D i to forum
Twój post pewnie i tak nic nie zmieni, znając mnie :D i to forum
Czyli jak ktoś Ci mówi gdzie szukać rozwiązania i okazuje się ono proste, ponadto jest to dość wyczerpany temat, to z tej wskazówki nie skorzystasz?
Duma Ci nie pozwala, czy szukasz aż ktoś zacznie do Ciebie mówić Szanowny Panie i po kolei opisywać rozwiązanie?
[10] -> nawet jesli ja skorzystam, to post Narma i tak nic nie zmieni. Takie wątki i tak zawsze będą powstawać.