Lego Star Wars II
Witam. Mam taką grę lego star wars mam 50.06% przejdzionej gry i niewiem co robić żeby te procęty rosły.Czy mam grać historię od początku czy coś. I mam jeszcze taki problem. Są tam takie drzwi gdzie jest taki zielony stwór,kosmita czy coś i migają mi się czerwone lampki i niewiem co zrobić żeby otwożyć te drzwi. Za pomoc wielkie dzięki
Może to Ci pomoże -> https://www.gry-online.pl/poradniki/lego-star-wars-ii-the-original-trilogy/
Nie grałem w tą część lego ale pewnie jak w każdej musisz odblokować wszystkie postacie, klocki, bonusy, pojazdy itd.
Może to. Ale zobacz na to zdjęcie tam gość ma 1.222.440 tych punktów czy kasy. Jeden duch Bena yudy i anakina razem kosztuje 3.600.000 punktów. To karzdą historię bym poprzechodził ze 40 razy to i tak będzie za mało punktów.
A co dopiero klocki pierwszy lest za 10 tysięcy albo za 15
no napiszcie coś. GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO
Jeżeli przeszedłeś całą historie to jest tam jeszcze tryb "swobodnej gry", gdzie możesz wybrać kim chcesz grać i proponuje jeszcze raz przejść wszystko i szukać skarbów, zbierać takie złote klocki itd. Potem z tych złotych klocków układa się drzwi i to są jakieś misje bonusowe...