LEGO Piraci z Karaibów
Witam, mam pytanie cz w tą grę można grać na jednym PC we dwóch na zwykłym padzie z gałkami(Chodzi o to, że jeden na klawiaturze i myszce a drugi na padzie :) ) ? Może macie propozycje jakiś innych gier w które mógłbym zagrać z kolegą na jednym pc ?Od razu zapytam czy w ogóle pójdzie na moim pc na najniższych ? (parametry w sygnaturze )
nie rozumiem pytania, chcecie na jednym padzie grać czy o co chodzi?
da się, klawa + pad to było obsługiwane połączenie w Lego SW, myślę że nic się nie zmieniło.
Witam, wiem, że to raczej nie jest związane z treścią wątku, ale mam pewien problem z Piratami. Na poziomie Tortuga tuż przy rozpoczęciu poziomu za płotem jest taka plaża z miejscami gdzie można kopać i takimi przez które może przechodzić załoga davy"ego jonesa. jak się tam dostać? Proszę o szybką odpowiedź (:
[5] Spokojnie ruszy i pogracie na klawie i padzie. Ja pamiętam, że tak grałem w Star Wars na P4 3GHz i 512 RAM z bratem.
[6] Nie mam Piratów, ale zazwyczaj w grach z serii LEGO żeby się dostać w takie miejsca, to musisz grać odpowiednią postacią w trybie Freeplay. Inaczej nie da rady, na tym polega replayability tej gry. :)