Kwejk jest martwy
Kwejk padł :/ kurwa, czuję się jakbym oczekiwał jakiegoś końca..
Ja z paranoi ściągnąłem wszystkie swoje napisy z napisy24. Co się panie dzieje.
niech tylko ruszą zupy.
Majowie jednak mieli rację.
Wchodzę na kwejka raz na 2 miesiące, a wiem, że zostal wyłączony w ramach prostestu.
Kurwa, co za irytujący ludzie.
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że przez te całe afery z zamykaniem stron i ograniczaniem dostępu do pirackich treści więcej dzieciaków zacznie wychodzić na dwór zamiast siedzieć ciągle przed komputerem. Czyżby ACTA było ratunkiem ludzkości?
Kij z kwejkiem, ta strona zeszła na psy jak każda inna, która stała się zbyt popularna (demoty, komixxy, mistrzowie). 9gag się teraz przegląda. A później znajdzie się coś innego.
Ja się cieszę,że to podpiszą Jestem za!
Kwejk, srejk, polecam soup.io
Tam możesz oglądać obrazki jakie zechcesz. Na kwejku same szity są, bo dzieci się zeszły. Na zupce nawet ich nie zauważysz.
Ale dlaczego padł ? Przecież kwejk włączył się w akcję anty-ACTA. Dlaczego by mieli niszczyć sojusznika ?
Kogo to może być sprawka lub czego ?
[6] Podobno ten rząd miał dbać o sprawność fizyczną młodzieży. Wygląda na to, że coś jednak zrealizowali ;)
Może powinni robić dym co kilka miesięcy, tak kontrolnie?
Nie zmienia to oczywiście faktu że ACTA nie podoba mi się ani trochę.
Czytałem wczoraj na wp, ze kilka stron ma zniknąć na godzinę dzisiaj w ramach protestu. W tym kwejk.
Moze wiec dlatego nie hula.
Już działa, przynajmniej u mnie. Ciekawe ile osób w tym czasie zdążyło popełnić samobójstwo.
Szkoda, wtedy debilne dzieci nie miały by gdzie wciskać jeszcze debilniejszych obrazków o harrym poterze
[7] rzeklo dziecko, ktore zebralo na forum o plusiki dla swojego komiksu
[7]
Przecież na kwejku były prawie wyłącznie obrazki z 9gag ... wniosek nasuwa się sam

9gag się teraz przegląda.
poza tym, teraz oglada sie
[16] Pierwsze słyszę o jakimś komiksie. :) Zresztą od kiedy jakieś forumowe trolle prowadzą moją biografię?
Kreek -> No 9gag jest teraz mainstreamowy, więc nie widzę w tym alternatywności. :D
[22] Wybaczam, idź w pokoju. Ja za to nie zapamiętuję ludzi niewartych zapamiętania.
blazny zawsze mi w oko wpadaja, wybacz

Kreek weź obrazki z 9gag, dodaj radosną twórczość użytkowników kwejka i masz pełen obraz tej strony... bez zagranicznych stronek to by gówno tam było, jedynie takie coś ->
[25] Przecież ja doskonale o tym wiem. Dziwi mnie po prostu, że taki Rod pisze o jakimś zejściu na psy strony, która, jak sam przyznałeś, bardzo mocno "wzoruje się" na 9gag. Więc co tak naprawdę obniżyło poziom - kwejk, który wszystko od zawsze kopiował z innych, zagranicznych stron?
ACTA nie ma z tym nie wspólnego, po prostu nasze słońce sobie powoli wybucha i niedługo piractwo nie będzie już tak wielkim problemem