Która z tych trzech książek Kinga ?
W Biedronce są od dzisiaj tanio 3 książki Kinga, więc którą z tych polecacie najbardziej ?
- Bezsenność
- Zielona mila
- Sklepik z marzeniami
Zielona Mila to jedna z lepszych książek Kinga.
Bezsenność jest nudna przez pierwsze 500 stron, potem akcja się rozkręca.
Sklepiku z marzeniami nie czytałem.
bezsennosc to jest jedna z najnudniejszych ksiazek jakie czytalem - o ile nie najnudniejsza. Nie dotrwalem do konca - wlasnie kolo 500 strony sie zalamalem.
Czytalem sklepik z marzeniami i raczej bym nie polecal, nie jest zly ale jednak to nie to...
Zdecydowanie zielona mila jedna z najlepszych ksiazek jakie kiedykolwiek czytalem. Bezsennosc niestety bardzo nudna jak na kinga. Sklepik z marzeniami moze nie na takim poziomie jak zielona mila ale na pewno wart przeczytania:-)

Jest jeszcze kilka innych tytułów ->>
A ja czytałem wszystkie trzy i najbardziej podszedł mi Sklepik. Może nie rozkręca się zbyt szybko, ale jest po prostu, zwyczajnie, zajebisty.
Mi z tych trzech tytułów najbardziej podobała się "Zielona Mila". Praktycznie od samego początku mocno wciąga i według mnie jest najbardziej interesująca z tych wszystkich.
"Sklepik z marzeniami" bardzo dobry, "Zielona Mila" dobra, Bezsenności nie czytałem.
Sklepik z marzeniami jest rewelacyjny. Jedna z lepszych książek Kinga jakie miałem okazję czytać.
Wszystkie nie są złe,czytałem. "Bezsenność"-może pozornie wydać się nudnawa,raczej dla fanów pisarza. "Sklepik z marzeniami"- typowa opowieść wg.Kinga,czyli miasteczko,lokalna społeczność i zło które wydobywa z ludzi właściciel tytułowego "Sklepiku..". Możesz ją kupić. "Zielona mila"- prosta, trochę wzruszająca,naiwna historia skazanego na śmierć rzekomego mordercy dziewczynek obdarzonego dziwną mocą.Akcja dzieje się w więzieniu w latach 30-tych,powinna się Ci spodobać.