Kotor - Problem part 2. Unknown World.

Forum Gry RPG
Odpowiedz
07.08.2011 16:20
Roniq
1
odpowiedz
Roniq
113
Unknown

Kotor - Problem part 2. Unknown World.

Jestem na nieznanej ziemi. Mam właśnie wejść do świątyni, lecz aby rytuał otwarcia się rozpoczął muszę być sam (tak chcą rakatanie). I teraz nie wiem co mam zrobić. Tryb solo w tym przypadku nie działa. Co mam zrobić?

07.08.2011 16:49
Roniq
2
odpowiedz
Roniq
113
Unknown

Przecież na pewno znajdzie się teraz na forum ktoś kto ograł tego klasyka w 100%

Błagam o pomoc ;]

07.08.2011 16:51
Max_101
3
odpowiedz
Max_101
57
Mów mi Max

Wrócić się do statku i wywalić wszystkich z twojej drużyny? Jednak jak będziesz wchodził to i tak przybęda do ciebie. Jeżeli grasz złym

spoiler start

to będziesz później musiał z nimi walczyć.

spoiler stop

07.08.2011 16:52
Tal_Rascha
4
odpowiedz
Tal_Rascha
221
Valhalla calling me

Premium VIP

zostaw ich na statku, ale o ile pamietam to byla tez opcja zostawienia ich juz w czasie rozmowy z tym kaplanem przed swiatynia

07.08.2011 16:56
😊
5
odpowiedz
zanonimizowany777435
34
Senator

Spokojnie :) Rozwiązanie tego problemu jest bardzo proste , a tak właściwie to dwa , bo :

1# Przekonujesz rakatan (wymagany dobrze rozwinięty skill retoryki ) aby wpuścili cię do środka razem z drużyną , gdyż ty twierdzisz , iż samemu nie stawisz czoła tak wielkiemu niebezpieczeństwu oraz losy świata są zagrożone i dzięki temu ta cudaczna rasa zezwala ci na towarzystwo twoich companieros ,a co za tym idzie - sprawa jest załatwiona.

2# Wracasz na Mrocznego Jastrzębia , tam zostawiasz całą kompanię towarzyszy i spokojnie ruszasz ku drzwiom świątyni , lecz (UWAGA!!! W ŚRODKU ZNAJDUJE SIĘ WIELE NIEPRZYJACIELSKICH JEDNOSTEK , A WIĘC WYBIERANIE SIĘ TAM W POJEDYNKĘ STANOWCZO ODRADZAM ! )

Dawno w Knights of The Old Republic nie grałem , więc szczegółów nie znam , ale mimo wszystko jakiś tam zarys sytuacji ci przedstawiłem.
Pozdrawiam i pisz w razie kłopotów.

07.08.2011 17:24
Roniq
6
odpowiedz
Roniq
113
Unknown

Już raczej więcej kłopotów mieć nie będę. No chyba że trafi się coś jak zacznę grę 2 raz :]

Mam tylko nadzieję, że starcie z Malakiem nie odbędzie się na zasadzie 3 na 1 bo chyba się potnę ;p

07.08.2011 17:51
Łoker men
7
odpowiedz
Łoker men
63
Teamtrheestars

Jeszcze będziesz się ciął że że nie jest 3 na 1:).

Nie no żart malak jest banalny do pokonania dużo lepszy jest ostatni boss w kotorze 2.

07.08.2011 18:31
Max_101
8
odpowiedz
Max_101
57
Mów mi Max

Najłatwiej go pokonać spamujac granatami przyklejającymi i jonowymi, chyba że jesteś jedi z niebieskim mieczem (obrońca chyba) , masz na maxa speeda i atakujesz normalnym atakiem :)

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl