Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

gameplay.pl Zimny do szpiku kości...i dobry

25.02.2011 16:22
1
zanonimizowany63338
78
Pretorianin

Film jest niezły, ale dałbym mu 7/10.Trzeba przyznać, że gra aktorska w tym filmie jest świetna.Postacie są prawdziwe i zimne to szpiku kości.Historia w "Winter's Bone" jednak jest słaba i trochę naiwna.Narracja jest strasznie powolna i nużaca.(to może być zaleta, ale mnie jakoś nie odpowiada)Polecam jednak. Jako film nominowany do Oscara trzeba zobaczyć.

25.02.2011 16:23
2
odpowiedz
FreeeQ
25
Centurion

Miałem obejrzeć, ale zapomniałem. Dzięki, że mi przypomniałeś ;).

25.02.2011 16:24
3
odpowiedz
dresX94
51
Senator

Bardzo dobry film, z prostej hitosrii o zbyt szybkim dojrzewaniu został stworzony świetny kryminał z rewelacyjną rolą Jennifer Lawrence (co nadmienił recenzent), ale od siebie jeszcze dodam John'a Hawkes'a w roli wujka głównej bohaterki, który spisał się nawet lepiej niż sama dziewczyna, zresztą oboje są za te role nominowani do oscara

25.02.2011 18:18
4
odpowiedz
zanonimizowany748452
7
Legionista

Film naiwny, historia powielana milion razy. Amerykanie pokazują jak to jednak źle w ich kraju. Aktorstwo ogólnie w porządku, choć główna bohaterka niezbyt mi się podobała (scena z ciałem w wodzie - wtf?). Ze strony technicznej bez fajerwerków, zdjęcia robione za blisko.
IMO 5,5/10, ten film NAPRAWDĘ nie zasługuje na ósemkę.

25.02.2011 23:45
5
odpowiedz
zanonimizowany639270
31
Generał

Film mnie nie nudził ale też nie powalił na kolana zdecydowanie nie jest to film dla wszystkich co zresztą podkreśla autor tematu. Respekt budzi postawa głównej bohaterki która praktycznie sama musi poradzić sobie z ogromnym problemem i zamiast się poddać tak jak zrobiła by to większość osób ona walczy do końca :) powinniśmy brać z dziewczyny przykład.

gameplay.pl Zimny do szpiku kości...i dobry