Wiedźmin 3: Dziki Gon - gamescom 2014 - Downwarren gameplay
Fajne fajne. Ale liczyłem na jakiś fragment w jakimś innym otoczeniu. Bagna wyglądają fenomenalnie ale chciałbym zobaczyć coś nowego.
u wiedzialem ze 10 nie bedzie jak biegniesz z gury zatrzymuje cie kura...
stwory nic przy sobie nie maja nie sprawdza sie cial serio ???
uv mowil po zamknietym pokazie ze mamy czas zanim wilkolak nas wyczuje no widze na tym filmiku podbiegamy prawie pod samego wilkolaka brakuje z 5 metrow a ten nas dopiero widzi...
super gra... nie kupuje tego
Ty jesteś głupi, czy takiego udajesz?
Patrząc na pozostałe komentarze tego kogoś jest to jeden z najniższych żyjących gatunków trolla internetowego, kiedyś zwanych jako użyszkodnik. Niby niewiele nowości ale na nowym filmiku widać, że faktycznie mamy większą kontrolę nad postacią podczas walki i wygląda to niesamowicie płynnie. Muzyka świetnie oddaje klimat podczas walki i nazywanych przez niektórych "wrzasków" miło się słucha... Widać, że w grze są jeszcze drobne elementy do poprawy jak wspomniane przez powyższego trolla kury, ale do premiery jeszcze 6 miesięcy ponad.
Wygląda prze epicko, a do tego ta muzyka <3 <3 <3 Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to te uniki, jakoś te animacje wyglądają na... "szarpane" (?). Ale może to tylko moje odczucia. Pozdrawiam!
muzyka z kobiecym zawodzeniem pasuje do jakichś epickich walk, podniosłych momentów, walk z bossami, tutaj jest w każdej, oby tego nie było w finalnej wersji :/
zatrzymał się na gęsi, rozbawiło mnie to :D
Ten Wasz player to śmiech na sali...
Przy buforowaniu nie da się wcisnąć pauzy co powoduje że mam 1s filmiku, ładowanie, 1s filmiku, ładowanie i tak bez końca