Komentarze: W głowie się nie mieści... jaki to dobry film. Recenzja hitu Pixara

Forum Inne Gry
Odpowiedz
10.07.2015 20:21
Brucevsky
1
odpowiedz
Brucevsky
150
Playing with writing

GRYOnline.plTeam

Komentarze: W głowie się nie mieści... jaki to dobry film. Recenzja hitu Pixara

Słyszałem już tyle głosów, chwalących ten film, że po prostu nie mogę już ich ignorować. Czeka mnie obowiązkowa wyprawa do kina. W Pixar muszą pracować naprawdę genialni twórcy, skoro regularnie potrafią oni dostarczać tak fantastyczne dzieła.

10.07.2015 20:34
sekret_mnicha
2
odpowiedz
sekret_mnicha
269
fsm

GRYOnline.plTeam

Zaklinam, nie ignoruj. Nawet jeśli nie wyjdziesz bezgranicznie zachwycony (jak ja), to gwarantuję rozrywkę w bardzo wysokiej jakości tak czy siak.

20.07.2015 14:38
szyszka_PC
3
odpowiedz
szyszka_PC
106
Generał

Wczoraj wróciłem z kina i nadal jestem oczarowany. To prawdopodobnie najlepsza "bajka", jaką w życiu widziałem. A widziałem naprawdę dużo. Inside Out jest filmem tak kreatywnym, tak inteligentnym i tak emocjonalnym, że można go polecić każdemu.

22.07.2015 11:00
4
odpowiedz
pisz
188
nihilista

Bardzo polecam, mało teraz oglądam animacji i muszę powiedzieć, że film jest wyjątkowy sprawnie, pięknie artystycznie i inteligentnie skonstruowany - oraz jest autentycznie zabawny. No i jestem w szoku, że napisy w samym filmie również zostały spolszczone.

To naprawdę jest film dla wszystkich, ale powiedziałbym, że szczególnie dla starszych dzieciaków i dorosłych. Idźcie, będziecie się świetnie bawić!

22.07.2015 11:25
sekret_mnicha
5
odpowiedz
sekret_mnicha
269
fsm

GRYOnline.plTeam

Wszystko prawda. Dobrze gada! :)

22.07.2015 14:15
szyszka_PC
6
odpowiedz
szyszka_PC
106
Generał

"No i jestem w szoku, że napisy w samym filmie również zostały spolszczone." - To akurat nie pierwszy raz w filmach Pixara. W "Potwory i spółka" napisy również były spolszczone. Co nie zmienia faktu, że to bardzo miłe. ;-)

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl