A co do wyników [konkurs kończy się o 0:00] to fajnie by było, gdyby wyniki dali do 1h po północy xD
Pozdrawiam.
jak bym ja chcial xboxa 360 niemam zadnej konsoli a na kompie mam haslo ;(
Bardzo dziwne ilu nagle wypowiada sie juniorów, szkoda bez konkursu juz nie sa tacy aktywni
335 min :] . już nie mogę się doczekać wyników :) . Wątpię , że wygram , ale zobaczymy .
BlackRadek --> Nie od poznania zwycięzców a od zakończenia konkursu. Zwycięzców poznamy pewnie w poniedziałek po południu albo we wtorek.
pawloki, ...: pluto :... --> A niech głosują. Jeżeli się okaże, że kilka kont należy do jednego użytkownika(będzie można na przykład dojść po adresie) to zostaną wykluczeni z losowania. A jeżeli to faktycznie nowi użytkownicy to co? Sami pewnie wielokrotnie rejestrowaliście się na jakichś stronach tylko dlatego, że był ta jakiś ciekawy konkurs, a potem albo zostawaliście, albo zapominaliście zupełnie o niej. GOL ma reklamę, nagrody i tak musieli by rozdać a dla nich to bez różnicy, czy użytkownik jest nowy czy siedzi tu rok.
ja zalozylem jedno konto ale nie po to zeby wygrac , bo zalozylem je przed konkursem ...ale wierze ze wygram .optymizm.
Ja wiem że nie wygram i kupiłem 360 xD
Mam wielką nadzieje że wygram. Byłem w MM żeby kupić Xbox'a ale za drogie :(
nom, ja też małem kupć, ale zobacze, może se tu poszczęść, JAKBYM CHCAŁ
jak myslicie wygracie ?? bo ja na 50 %
ja wygram ....przynajmniej mam taka nadzieje xD
ja nie bedem siedzial po polnocy na kompie zeby poczekac na wyniki :/ a wy ?
ja mam inny konkurs z hypera i czekam do 24 ;d
pewnie beda nad ranem
ja bede czekal :)
kurol o jakim konkursie muwiles ;p
Masiwy--->po 24 00 <tak mysle> dostane pytanie dodatkowe na kome . to jest ten konkurs tokio do wygrania kamerka toshiby
dzisiaj
360-tka by sie przydała mój pecet juz wysiada przy tych grach
Heh, jutro mam urodziny, byłoby świetnie dostać taki prezent :D Życzę sobie i wam powodzenia, pozdro ;)
ja bede czekal chociaz mysle ze i tak wyniki beda ok. 8-10 rano
tyle juniorów, legionistów, co to w ogóle ma być?
To nie jest fer...
wszyscy mają:
Data Rejestracji: 28 grudnia 2008
JA WYGRAŁEM!!! Tylko Oni jeszcze o tym nie wiedzą... :) Powodzenia wszystkim!!!
Dlaczego ja ----> sluchaj a ty bys konta niezalozyl zeby wziasc udzal w tym konkursie to jest normalne te konkursy nie sa dla tego zeby rozddawac zeczy chodzi im o to zeby duzo ludzi wchodzilo i po konkursie bede wiecej z tej strony kozystali ")
Oby mi się poszczęściło =D
ja jutro to chyba wstane o 5 żeby tylko szybko sprawdzić winiki ^^ także życze wam powodzenia
a kiedy beda wyniki dokladnie? jutro ? :)
Ja szczerze nie zakładałem tego konta specjalnie dla konkursu ... zawsze myślałem że tutaj konkursy są płatne. Tylko wiedziałem że kiedyś była płatna rejestracja ... wchodzę i patrzę że jest darmowa to się rejestruje no nie ? xD i tak się złożyło że akurat zobaczyłem konkurs o "iksa" i postanowiłem sprawdzić ;p proste... eh i pomyśleć że już po świętach... jak ten czas szybko zleciał...
a ja kiedys chcalem ale cos niemoglem nieweim czemu a teraz patrze konkurs o wezme wnim udzial moze mi sie poszczesci ;] i sie zarejestrowalem
powinni nie uznawać jak ktoś nap w profilu ma taki sam adres zamieszkania i dane...jak pare takich samych kont to nie uznawać
2008-12-28 - 20:18 dlaczego ja
Konkurs to loteria dla wszystkich, a nie zabawa z ekstra nagrodami dla "elity", za ktorą się uważasz ;)
Poza tym... Konkursu nie robią po to abyś mógł wygrac konsolę, a po to aby się biznes kręcił. Takie są realia ;)
KINGBD-----> popieram cie !! :) taka jest prawda ;]
ja też !!! ale muszem spadac :D siostra wbija xD czekam na wyniki ;p powodzenia
kto czeka d o 0.00 ?? bo ja tak ;]
... i już wkrótce będzie wszystko jasne - powodzenia !!!
Ja czekam z niecierpliwością na wyniki , ale przy moim szczęściu w takich konkursach to szanse mam jakbym chciał znaleść igłę w stogu siana , czyli marne . Pozdro i powodzenia .
jakieś opóźnienia?? Kiedy będą wyniki?? Jutro rano?? Czy jeszcze za kilka dni?
Po 24-tej ....
Masiwy---> Ja też czekam na wyniki do północy ,ale jakby ktoś z nas czekających wygrał nie spałby całą czy nawet kilka dni i byłby kłopot... :>
Sam mam rangę "junior" (data rejestracji: czerwiec 08), ale nie wchodzę na tę stronę po to by spamować w komentarzach i tłuc "rangę". Wchodzę tu po to by sprawdzac informacje o grach, które mnie interesują, sprawdzać jakie są nowości itp.
Te wypowiedzi w stylu "jestem pro, a on jest junior ... to nie fair!" zmusiły mnie do napisania pierwszych dwóch wypowiedzi na tej stronie. No ale co ja poradzę jak tu same dzieci po 13 lat siedzą. Nie mają własnych pieniążków na konsolę, a rodzice nie chcą im kupić i w związku z tym są gotowi użyć wszelkich środków, aby zmniejszyc liczbę potencjalnych zwycięzców. :)
dlaczego ja ----> tak to już bywa jak nadejdzie jakiś większy konkurs.
Czekam na wyniki losowania z niecierpliwością. Życzę szczęścia gdyż tylko ono zapewni wam a może i mi wygraną.
ja tez bardzo bym chcial ta konsole ale jakbym ja kupywal to zadrogo :/
Taniej niż komputer, ktory pociągnie GTA4 na maksymalnych detalach :)
Ale was się namzożyło, teraz to już całkiem nie mam szans. Jest tyle innych konkusów, a najwięcej osób uczestniczy w tym, ciekawe dlaczego??? $-)
dlaczego bo jest njalebsza nagroda ;p
kiedy wyniki? :P I want it :< może post 450 będzie szczęśliwy(nie wiem czemu xd)
to jeszcze 2 godziny mmm nie mogę się doczekać
Ej, co za pierwszą grę byście sobie kupili ? Ja bym sobie kupił Mirror`s Edge :)
Hub3rtu2----> wyniki o 0;00
ARX97------->Gta4
Wygram!!! Tym razem musi mi się udać.
Nie no, przy takim wysypie "nowych" to weterani szans nie mają. nie mówię tu o sobie, bo ja to jestem pryszcz, w porównaniu do tych co mają 70 lvl. Więc jak zwykle wygra junior. Po prostu świetnie, zarejestrowuą się tu po to, żeby brać udział w konkursach, a do fna forum nie wnoszą nic nowego i ciekawego. Tylko wygrywają.
fajnie tak wygrac... ale wyniki moga byc pozniej jak o 0:00, bo do tad trwa sam konkurs, zanim rozlosuja... xD
Masiwy [ Level: 0 - Legionista ]
Hub3rtu2----> wyniki o 0;00
Żebyś się nie zdziwił. Po wyniki zajrzyjcie lepiej dopiero jutro po południu, albo nawet we wtorek.
ARX97------> A ja polecam Gears of War 1 , a z konkursu 2 część... ;D
Lethos zarejestrowałem się teraz bo mi kumpel powiedział że to jest bezpłatne, a w ogóle z strony korzystam dwa lata.
Mam jeszcze jedno pytanie, dostanę jednego xbox'a , czy wszystkie pięć, bo jak wszystkie pięć to niewiem co z nimi zrobię, możę założe jakiś salon gier, muszę już zacząć nad tym myślęć.
Mam jeszcze jedno pytanie, dostanę jednego xbox'a , czy wszystkie pięć, bo jak wszystkie pięć to niewiem co z nimi zrobię, możę założe jakiś salon gier, muszę już zacząć nad tym myślęć.
Ty módl się o tego 1 chociaż a nie o 5 myślisz.....
5 xboxów= 5 zwycięzców.
Now@k----> Żartujesz , prawda ? Nie no chyba nie żartujesz no to Ci powiem ,że wygra 5-ciu użytkowników ,a co za tym idzie zostaną rozlosowane 5 sztuk x360 + gra.
żmije...
MisiekSS---->Na jasne, że żartuje. Będę miał jednego xbox'a jedynie wtedy jak sam go sobie kupie, czego jednak nie przewiduje w najblizszej przyszłości, chyba, ze wygram w lotka, czego też nie przewiduje.
ej no kazdy zestaw sklada sie z konsoli + 5 gier jak pisze wyzej... xP
ej to jak kto wygra (prawdopodobnie jutro lub we wtorek) TO NIECH TU NAPISZE, jak bedzie 5 userów to bedzie wiadomo kto wygrał ---> Powodzenia ----> ide spac narqsSs for all
@KINGBD [ Level: 6 - Junior ]
Te wypowiedzi w stylu "jestem pro, a on jest junior ... to nie fair!" zmusiły mnie do napisania pierwszych dwóch wypowiedzi na tej stronie. No ale co ja poradzę jak tu same dzieci po 13 lat siedzą. Nie mają własnych pieniążków na konsolę, a rodzice nie chcą im kupić i w związku z tym są gotowi użyć wszelkich środków, aby zmniejszyc liczbę potencjalnych zwycięzców. :)
Przepraszam bardzo, nie uogólniaj tak. Ja też mam 13 lat i chociaż używam neostrady, to mam nadzieję, że nie jestem "dzieckiem neo".
Pozdrawiem :)
Tylko 45 min i koniec konkursu ;] potem tylko oczekiwania na szczęśliwy e-mail;]
Ja nie mam zamiaru czekać do końca, bo i tak wyników równo z 24 nie dadzą ;)
Jeszcze raz życzę wszystkim powodzenia i dobranoc!
@pawmar245
no jednak ty wyszedłeś na idiotę, bo Now@k żartował :D
spoiler start
a tak w ogóle to nie umiecie czytać, bo zestaw składa się z 1 gry + 5 Xboksów :>
spoiler stop
Hub3rtu2 ty nie potrafisz czytać
5 zestawów konsol wraz z grami. Każdy zestaw składa się z:
konsoli Xbox 360 60 GB HDD, gry Gears of War 2, gry Fable 2, gry Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts oraz gry Lips.
jak dzis nie wygram to jutro jade kupic xboxa
12min !!!!!!!!1
Wyniki będą jutro. Ciężko wam to pojąć ?? Dziś jest zakończenie głosowania, potem trzeba zrobić losowanie i jutro popołudniu pewnie ogłoszą zwycięzców. Zresztą Narmo o tym wcześniej napisał...
The End xD
cos chyba nie tak ;p bo po 0:00
Dobranoc, spokojnej nocy życzę, choć połowa i tak pewnie nie uśnie :)
Mam nadzieję że szczęście dopisze tym razem, rano zobaczę wyniki i z góry gratuluje zwycięzcom. Pozdrawiam
Wy widzicie juz pytania ? xD
bo ja nie ;(
już ma ;D
kto wygrał??
T.O.K.I. <- nie widze ;p
Juniory, weźcie idzcie spać... jutro przeczytacie kto wygrał, czekaliście tyle dni, co to dla was te kilka godzin
Eeeeeeee.....czy juz wiadomo kto wygral ?
Jescze nie :P
Teraz zakończyło się zbieranie odpowiedzi. Jutro po losowaniu się dowiecie. Idźcie lepiej spać.
UWAGA ! Już wiadomo kto wygrał !!!!
wiadomo? chyba nie
Lethos -> Ja jestem 3,5 roku i nic nie wygrałem :P
Wiadomo... UWAGA ! Zwycięzcą jest... OJCIEC DYREKTOR
ja nigdy nic nie wygrałem :P
Życze Ci żebyś wygrał ten konkurs :)
A ja życzę sobie wyników ( jestem w gorącej wodzie kompany).
Rano idę do pracy bleeeeeeeeeeee.
Cierpliwości hehe :P
Ciekawe też czy wszystkich dobrych odpowiedzi udzieliłem. Bo może wcale niepotrzebnie robie sobie nadzieję.
sprawdź czy udzieliłes poprawnych odpowiedzi :)
Ja tam odpowiadałem według google w jednym pytaniu , a na tamte znałem odpowiedzi , zobaczymy co to będzie.
Dokładnie w tym o Peterze Molyneux.
Ja X'a mam ale gierki by się przydały bo ixa mam od wigili a gry Arcade,a Xbox bym dał kuzynowi :)
teraz to troche za późno,a pamiętasz jak obstawiałeś?
a jakie były?
obstawiałeś tak jak u góry?
pierwszy to Generał Raam . Później chyba 1975 rok . Trzecie to Albion .Czwarte to Order imperium Brytyjskiego.
w pierwszym to Generał Raam, potem 1975, no i Albion oczywiście, a ostatnie Orderem Imperium Brytyjskiego
no to teraz tylko trzeba wierzyc :P
Dokładnie. Dobra ja spadam do łóżka i wam wszystkim życzę powodzonka i dobranoc. ;) Oby dzisiejszy poranek był dla nas szczęśliwy.
Cholera mogliby podać wyniki .
Dobra narka wszystkim i również powodzenia życzę , o wynikach dowiem się dopiero po godz 17 Maaaasaaaakraaa.
ja też spadam,życze wam wygranej :)
Ja to w sumie zamierzam kupić Xboxa na feriach, kase mam juz zaoszczędzoną. No ale wiecie xD Gdyby się trafiło, pieniadze mozna wykorzystac na wiele innych sposobów <cwaniak2>. Lece spać. Pozdrawiam wszystkich. Życze Wam, jak i sobie wygranej :P :)
Lece do wyrka, pzdr. Oczywiście trzymam kciuki i za siebie i za was, wszystko okaże się jutro :)
Ni ma jeszce :(
Heh redakcja też ma swoje życie, nie będą specjalnie czekać do 24, potem losować i wybierać zwycięzców. Cierpliwości ;)
Ja też nic nie wygrałem
Na pytania odpowiedziałem dobrze, a co do mail'a może jeszcze trzeba poczekać <nadzieja =.=>
Chodzi mi o to że ani razunie wygrałem w Gry-Online
Kiedyś będzie ten szczęśliwy dzień ;)
Mnie się raz udało ^^
a czemu nie wyświetlili nazwisk?? to by było lepsze niż takie czekanie w niepewności:P
alfons22 ---- wydaje mi sie że przez ochrone danych nie pokazuje nazwisk
Nazwiska też będa, cierpliwości...w każdym konkursie się pojawiają..
BTW. Ten X to edycja Premium z headset'em i złączem HDMI?
//drasik: są, popatrz sobie na pozostałe konkursy już zakończone.
i kto wygrał ? ... już włosy wyrywam :)
Mam wszystko dobrze!!!
Zagram sobie i później tu wrócę!
Ja oglądam WłatcyMóch na ipla i czekam na wyniki xD
(06:22 Edi_2) Dodał właściwy komentarz ja się z nim zgadzam!!!
a przyszło już komuś na poczte ?? :D
tez mam wszystko dobrze teraz tylko pozostalo nam czekac xD
Otzrymał ktoś maila z informacją o wygranej? Ja odpowiedzi wszystkie dobre miąłem teraz czekać z nadzieją na wygraną.
Areku
Tak ja na moich 5-ciu e-mailach otrzymałem taką wiadomość. Nie rozumiecie, że podadzą wygranych w newsie?
myślę że do 10-11 wyniki będą. Ale nie wydaje mi się by to była szybka procedura. Wybór, maile, wklejanie nazwisk na stronę...trochę to zajmie, czekać czekać ^^
dlaczego nie podali nazwisk zwycięzców
pewnie podadzą trzeba troszkę poczekać aż mnie wylosują ;p
Czekamy :D
Bo śpią... Mają taką robotę, że nie muszą napierniczac od 6:00 ;)
I tak pewnie nie wygram
KINGBD - zgadza się
watpie ze wygram :) W takich konkursach duzo osób bierze udzial :/
Jeszcze nigdy nic nie wygrałem fajnie jakbym takiego xboxa wygral :D
Kumpel kiedyś wygrał w dwóch konkursach pod rząd :) ale od jakiś 2 lat nic nie może już nic wygrać. Wszystko to kwestia przypadku :P
Nie jesteś sam ja też nic nie wygrałem :/
heh nie podali nazwisk zwycięzców.. pewnie jakaś lipa
ja też ;/
Może nie losowali :D?
Kurcze, ile można czekać :D
Co wy ślepi? Przecież w regulaminie pisze
Zwycięzcy konkursu zostaną powiadomieni na adres e-mail, który podali przy rejestracji na serwisie GRY-OnLine.
najpierw musza miec potwierdzenie e-mailem i wtedy wystawiają liste zwycięzcó
Eh dzisiaj 29:]:D no i poczekamy na te wyniki... ale ile można czekać;P (chyba że przepadły im wszystkie zgłoszenia);]
o ktorej losowanie bo mialo byc o 0:00
do 0;00 trwał konkurs! Redakcja też ma własne życie i nie bedzie specjalnie ślęczeć do 0;00 w dzień wolny żeby wyniki podać...
Wynik tego losowania, tworzy większe emocje niż ostatni odcinek jakiejkolwiek telenoweli :D A idźcie że spać :P I tak ja wygram ^^
zachowajmy spokój ;p
komu na tej na grodze bardzo badzo bardzo zalezy ?? bo mi bardzo zalezy :)
gdzie wyniki ??? ;/
kurol edu_2 napisal przeczytaj troche wyzej :)
Mi nie tak za bardzo ponieważ dostałem PS 3 na gwiazdkę o którym w ogóle nie wiedziałem :)
Dostał ktoś e-mail'a już ? Ja dostałem ....... ale z linkiem do pełnej aktywacji konta ;/
czym sie ruzni pcp3 od Xbox360 ??
psp3 sry pomyslilem sie guziki mi sie przestawily XD
Stanisław to nie jest tak, oni wystawiają listę zwycięzców i jeżeli nie potwierdzisz (jeśli wygrasz oczywiście) maila to nagroda przepada. A nie jak ty mówisz, że najpierw potwierdzenie mailem trzeba.
hodzi mi o konsole nie psp2 PlayStation3 :)
PLaystation 3
a czym sie rozni to nie wiem :P
ja myślę że jak wyniki będą po 15:00 to będzie dobrze . najpierw muszą miec potwierdzone e-maile, dlatego trzeba tyle czekac.
kurol wbijaj na gg
Karol jakie potwierdzenie mailem! Czytaj regulamin! Oni podają zwycięzców i zwycięzcy mają 30 dni na potwierdzenie, jeśli tego nie zrobią to nagrody przepadają! Jeżeliby tak robili jak ty mówisz to na podanie zwycięzców byśmy 30 dni, jeśli by nie potwierdzili!
Chyba najpierw dają zwycięsców a potem wysyłaja maile a jak ktos nie potwierdzi to nagroda przepada ?
koooosoaosada myslisz ze wygrasz??? xD bedziesz mial ps3 i x360.jak ja nie wygram to mi dasz ixa ;p
Czym się różni PS3 od X360? PS3 to konsola Sony, a X360 to konsola Microsoftu ;) hehe. A tak na poważnie to niby PS3 może więcej przeliczyć, i może generować lepsza grafike, ale jak do tej pory to sie niepotwierdzilo :) PS3 ma mniej ciekawych gier, bezplatną uslugę gry w sieci Playstation Network. W Xboxie natomiast jest Xbox Live, za którego trzeba pacic, ( 25 zeta na miecha, 60 zl na 3 miechy, 140 zeta na 12 miechów ), lecz oferuje przyjemny czat ze znajomymi, granie wspólnie w gry, itp! Dużo by wymieniać :)
ale nie podali zwycięzców jescze
bogi1 tak
Kurcze, ciekawe kto wygra (po cichu licze że ja hihih) :D
Ciekawe ile już się multikont się nazbierało :).
nom xbox360 ma ciekawsze gry np Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts,fabre,gears of war, gta ja na nidento64 gralem w banjo-kazooie muwie wam swietna przygodowka :)
kiedy wyniki będą
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts I Lips to nie dla mnie więc jak bym wygrał to bym te gry sprzedał
[593] Czy ja wiem czy lepsze , każdy woli coś innego :) . Może dla niektórych lepsze dla innych gorsze :) . Pozdro
ja nie gralem w zadna z tych gier xD ale gears of war II zapowiada sie niezle :D a slyszal ktos o left 4 dead xD ale masakra ;p wczoraj w hyperze pokazywali :d
ja napoczatek bym Fable 2 przeszedl bajo..... gears of war 2 a tego lips bym niegral ale z ciekawosci czy fajne bym wlonczyl :)
ja na skrzynke nic jescze nie dostałem , a wy ??
A Lips z mikrofonami czy bez jest? Bo bez to trochę bezsensowne....