DAFQ? Mój kod został już wykorzystany? Dopiero co go dostałem...
Z moim kodem to samo... ;(
Info po wpisaniu klucza "Wystąpiły następujące błędy:
Wprowadzony kod został już wykorzystany." Heeee ?!
Myślałem, że to u mnie, ale widzę, że nie tylko ja mam problem z "wykorzystanym kluczem"
fajnie, mój klucz był zużyty -.- i mój brat też dostał niedziałający.... super promocja
Widzę, że dużo osób ma ten problem z kodem D:
nie no nie zartujta ... nie moge w pracy wyprobowac no ale chyba zatluke jak mi tez to wyskoczy
Bloodcast, raczej wątpię, że dostaniemy nowe keye D:
... przepraszam za double posta :/
mój ...69
Sajkox, ...28 .
nie, moj ...62 :/ nie dostalismy wszyscy takiego samego, a i tak byly zużyte :/
No nic, trzeba czekać do OBT.
Podobna akcja była na eurogamer.pl
okazało się że blizzard rozdał zepsute klucze ^^ wiec trzeba czekac spokojnie
Niestety do przyszłego tygodnia nic nie załatwimy :(
To była w teorii poprawiona partia kluczy....
Przepraszam za zamieszanie.
Trochę wiocha, ze dali niedziałające :/
Osoby które posiadają niedziałający kod otrzymają działające (o ile takie dostaniecie od Blizzarda), czy trzeba będzie znowu polować?
Znając życie znów trzeba będzie polować :/
U mnie to samo :/
Verminus --> A osoby którym się udało mają choć cień szansy że nie będę musiały znowu brać udziału w wyścigu?
dziwne jest to ze nie wszystkie są zepsute bo mój kolega dostał działający
Jeśli dostałem niedziałający to i tak nie mogę dostać kolejnego?
Wciąż czekamy na poprawną partię kluczy. Jeśli je dostaniemy, wszystkie osoby, którym poszczęściło się w ostatniej akcji, będą miały zagwarantowany dostęp do prawidłowego klucza.
Zanim je dostaniemy będzie otwarta beta :/ Jeszcze tylko 5 dni czekania...
Było, że ma byc 17 :/ Jestem zajebiście szczęśliwy...
Kiedy można się spodziewać kluczy dla osób które otrzymały niedziałający i w jaki sposób zostaną przekazane?
Pod koniec grudnia zapewne :/
UWAGA!
Podmieniliśmy błędne klucze na nowe, które otrzymaliśmy dziś od Blizzarda. Aby otrzymać nowy klucz, wystarczy wejść na tę stronę:
...i zalogować się. To wszystko. Poprawny (miejmy nadzieję) kod będzie widoczny w tym samym miejscu, co ten ostatni, błędny.
Wielkie dzięki, po ponad miesiącu poszukiwań w końcu się udało
Dzięki wielkie! Klucz śmiga już poprawnie =)
Full profesjonalizm. Pomimo problemów z kluczami (nie z waszej winy) to co obiecaliście, zrobiliście. Dziękuję i pozdrawiam :)
Dzięki wielkie GOL-u!!!
Wielkie dzięki GOL! Tyle czasu polowania na zagranicznych stronach, a ostatecznie dostałem klucz na stronie którą odwiedzam codziennie.