Komentarze: Rok 2011 - moje growe oczekiwania na PC

Forum Inne Gry
Odpowiedz
05.11.2010 17:07
Mepha
1
odpowiedz
Mepha
71
Mhroczny Pogromca

Komentarze: Rok 2011 - moje growe oczekiwania na PC

Czekam na większość z tych gier, i zgodzę się z wieloma podpisami.

05.11.2010 17:30
2
odpowiedz
zanonimizowany753768
3
Junior

Nie ma w języku polskim słowa "growe" jeśli chodzi o odmianę słowa "gra, gry".. można co najwyżej napisać "gry na PC, na które oczekuję".. sam tytuł razi oczy, a zdarza się to nie pierwszy raz w tym serwisie.

05.11.2010 18:03
3
odpowiedz
plys
14
Legionista

Nie ma też w języku polskim słów ficzer czy kombos, a używa się ich. Nie widzę w tym nic złego...

05.11.2010 18:55
sekret_mnicha
😊
4
odpowiedz
sekret_mnicha
269
fsm

GRYOnline.plTeam

Uważam tak samo, jak plys. W branży komputerowej zapożyczenia są wszechobecne i trudne do uniknięcia. Tym niemniej może faktycznie tytuł nie jest najszczęśliwiej sformułowany. Uznając racje obydwu stron, tytuł zmieniam :)

A że w tym serwisie spotykasz się, Rohypnolu, z nie do końca polskimi sformułowaniami... no cóż - nawołuj. Może się zmienimy na lepsze. Pamiętaj jednak, że serwis ów jest zbiorem blogów, które lubią rządzić się innymi prawami. Co nie zmienia faktu, że błędy (jeśli to możliwe) trzeba eliminować.

Rzekłem :)

05.11.2010 19:20
li_s
5
odpowiedz
li_s
31
Konsul

Zdecydowanie nowy Batman i Portal 2 są moimi priorytetami na nowy rok :)

05.11.2010 19:54
6
odpowiedz
diseasex
88
Konsul

diablo3 . ale oficjalnej daty nie ma i rozumiem dlatego sie tutaj nie pojawil :) zyjmy nadzieja :D

05.11.2010 20:07
7
odpowiedz
zanonimizowany656413
16
Generał

nie czekam na:
-assasins creed

umiarkowanie:
-wiesiek 2
-batman 2

CZEKAM na:
-TD:U 2
-wieści o Warcraft IV
-datę premiery Diablo 3
-Duke'a

05.11.2010 20:30
-=Esiu=-
😊
8
odpowiedz
-=Esiu=-
218
Everybody lies

Brakuje Deus Ex: Human Revolution, to dla mnie obok Portala 2 I nowego Batmana MUST HAVE.

05.11.2010 20:44
Zingus123
👍
9
odpowiedz
Zingus123
24
Antyterrorysta

mam nadzieje że w 2011 wreszcie się doczekam Alienów

05.11.2010 21:06
Radanos
10
odpowiedz
Radanos
116
Szczęść Boże

Skoro tak chcesz zgłaszania błędów - łap jedną literówkę "hust have"

A co do waszych tekstów o oczekiwaniach premier, zrozumiałem że wcale nie czekam na tyle gier.

Generalnie nie czekam na nic na co czeka eJay'a. Może oprócz BulletStorm, ale zobaczę jeszcze po recenzji. Natomiast od ciebie pożyczyłbym Batmana, Fable III, TDU2, Wiedźmina, no i wspomnianego BulletStorm, chociaż po premierze Fable na X360 muszę się poważnie zastanowić nad kupnem, chyba że będzie sytuacja taka, jaka była z "jedynką", wtedy nabędę bez wahania.

05.11.2010 21:11
Harry M
11
odpowiedz
Harry M
201
Master czaszka

Ze wszystkimi pozycjami się zgadzam na 100%.

05.11.2010 21:16
whtvr
12
odpowiedz
whtvr
40
Centurion

z tych gier chciałbym zagrać w 6 lub 7 na 10, pewne jest, że zagram w Wiedźmina 2 (jeśli "kolekcja edycjonerska" będzie ciekawa to może nawet ją kupię :D ) i Portala 2. Bardzo chciałbym też zagrać w DNF, Bulletstorma i Fable III, ale nie wiem czy będę mógł sobie pozwolić na kupno tych gier :P
a tak btw. to literówka w podsumowaniu - "hust have" napisałeś, wydaje mi się, że jeszcze jakiś drobny błąd/literówkę widziałem, ale już zapomniałem co i gdzie to było :)

05.11.2010 22:36
klaudyna
😜
13
odpowiedz
klaudyna
60
Pretorianin

nevermind :) pomyłka

05.11.2010 22:37
sekret_mnicha
😊
14
odpowiedz
sekret_mnicha
269
fsm

GRYOnline.plTeam

Literówki (dwie) poprawione. Dzięki.

Co do ilości gier i premier... to są moje życzenia, jeśli uda mi się zaliczyć te 10 sztuk, to będę zadowolony. Od jakiegoś czasu idę w jakość, a nie ilość... (brak czasu, ogólne lekkie znudzenie ilością pojawiających się co miesiąc tytułów). A z zapowiedzi wynika, że te 10 gier jakościowo będzie zdecydowanie wysoko.

06.11.2010 00:38
Radanos
15
odpowiedz
Radanos
116
Szczęść Boże

Dead Space miał się szybciej skończyć, bo nużyła po 3/5 gry i musiałem się zmuszać żeby przejść do końca. Dlatego na "dwójkę" nie czekam - to będzie to samo. Tylko z początku straszne, choć nie ukrywam linia fabularna całkiem ciekawa. Kupię po pierwszej lub drugiej obniżce - chcę dowiedzieć się czy ta jego dziewczyna w ostatnim filmiku była naprawdę czy kolejne urojenie.
Swoją drogą, pamiętacie jak pierwszy raz się ją spotkało? Pomogła w czymś Isaac'owi... otworzyła jakieś drzwi czy coś. Gdyby była faktycznie martwa, to jak byśmy przeszli?

06.11.2010 09:29
16
odpowiedz
diseasex
88
Konsul

@sekret_mnicha sorry ale akurat jakosc duke nuke pozostawia wiele do zyczenia :)
akurat te gry nie sa z mojej bajki . ja kupuje 1 gra na pare lat i pare lat ją gram -diablo2 ,wow , war3 , i tera sc2 , To są jedyne gry przy których spedziłem wiecej niz dobe grania. Reszta mnie nie wcaiga, moge policzyc naprawde na palcach 1 reki gry które przeszedlem na przestrzeni ostatnich 10 lat. Duka moze obejrze z sentymentu tylko po to zeby sie przekonac ze denerwuje mnie koslawy motion capture i wywale z dysku;o

06.11.2010 13:26
A.l.e.X
17
odpowiedz
A.l.e.X
152
Alekde

Jest wiele gier które mają mieć debiut w 2011 i lepszych niż te tutaj wymienione na pewno nie zaliczył bym do tych na które czekamy
- Assassin's Creed: Brotherhood - bo premiera za 12 dni
- Bulletstorma - bo jest to sieka bez namysłu
- Fable III - już skończyłem i gra nie jest więcej warta niż dodana do CDA
- Torchlight II - ta gra to powinna być dawana tak jak część pierwsza z gazetą w supersamie

Za to warto dodać np.:
- Dragon Age II
- Deus EX : HR
- Crysis II
- Star Wars: TOR
- Killzone III
- Gears of War III
- Mortal Kombat
- Infamous 2

i wiele, wiele innych ;

06.11.2010 13:40
raziel88ck
18
odpowiedz
raziel88ck
216
Reaver is the Key!

A.l.e.X - kwestia gustu, rownie dobrze moglbym napisac, ze polowa z tych gier, ktore wypisales nie sa warte czekania.

"Assassin's Creed: Brotherhood - bo premiera za 12 dni" - pecetowcy musza czekac kilka miechow, np. ja.

Qverty™ - Gears of War 3 rowniez na PC nie bedzie.

06.11.2010 13:43
sekret_mnicha
19
odpowiedz
sekret_mnicha
269
fsm

GRYOnline.plTeam

diseasex > A skąd wiesz, że jakoś Duke'a pozostawia wiele do życzenia? Jak mniemam nie miałeś okazji w DNF zagrać. A że opinie tych, którzy mieli są różne... Cóż. Zwykle tak bywa. Ja na pewno zagram, bo muszę się przekonać, jak to w końcu wyszło. Nawet jeśli to będzie gra na 7/10 (czyli dużo poniżej oczekiwań)

A.l.e.X > Napisałem, że moja lista jest stricte pecetowa, stąd brak Killzone'a, Mortala czy Gearsów. I dlatego też znalazł się tam Brotherhood - na pececie gra wyjdzie w 2011, więc zaliczam ją do przyszłorocznych premier.

I tu znowu zapytam: skąd wiesz, jaki będzie Bulletstorm? Na cudowną siekę się zapowiada, ale jaki będzie naprawdę, dowiemy się w lutym. Ale pewnie jest tak - dla Ciebie sieka jest mało atrakcyjna, a dla mnie wręcz przeciwnie. Fable III - chętnie się sam przekonam, ale dopiero next year (premiera PC). A co do Torchlighta, to zupełnie się nie zgadzam :)

06.11.2010 14:09
20
odpowiedz
Qverty™
0
Legend

Killzone III
A widziałeś kiedyś Killzona na PC?

06.11.2010 14:18
21
odpowiedz
zanonimizowany653201
25
Legend

Killzone III
A widziałeś kiedyś Killzona na PC?

To samo tyczy się też Infamous 2 i Mortal Kombat.

08.11.2010 20:51
22
odpowiedz
zanonimizowany762442
2
Junior

slaba ta lista. wszystkie gry na niej to albo slabe kontynuacje, albo inne straszne suchary.

13.12.2010 10:54
sekret_mnicha
😊
23
odpowiedz
sekret_mnicha
269
fsm

GRYOnline.plTeam

W świetle ostatniego VGA należy dodać, że oto Mass Effect 3 przebojem wdarł się na moją listę (i pewnie listy wielu innych graczy).

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl