KOCHAM REKLAMY !
Chowa sie przy Killzonie :/
1. Co raz gorsze te wasze komentarze. Del w filmiku z Warhammera multi walił takimi sucharami że musiałem go zmutować, Krzysiek też coś próbuje ale z mizernym skutkiem. Wiem że to wynika z m.in. zjechania Konia w filmiku z Rock of Ages ale was akurat wolałem "powaznych".
2. Nie chcecie reklam? Pobierzcie wtyczkę AdBlock do Firefoxa.
Nilfgaard nie chciałbym Cię obrazić ale według mnie i prawdopodobnie innych takie komentowanie a zarazem skupianie się na grze nie jest najprostszym zadaniem.
Killzone wygląda jednak dużo lepiej. Chociaż Resistance nie wygląda całkiem źle bo strzelaniny mi się podobają ale mimo to odpuszczę zakup ;p
Nilfgaard wolałbyś żeby robili nudne gramy i gadali tylko o grafice, muzyce itp zamiast dodawali coś od siebie? według mnie filmiki są coraz lepsze.
ogólnie FEAR 3 był lepiej oceniany od Resistance 3 a w waszych ustach brzmi na bardziej rgywalną giere chodzi mi o tą drugą :]
z drugiej strony strasznie denerwuje mnie to że mówi sie że jest obowiązuje norma na FPS która tyczy sie czasu przejścia kampani single player i ta norma jest ustalona na 4-6 godzin sfobodnej gry . Ja osobiście niejestem fanem szperana każdego zakamarka w poszukiwaniu broni i amunicji jak to było w przypadku Fallouta 3 co często wydłużało rozgrywke, przezto grało sie dłużej i gra stawała sie monotona ,niemówie o fabule bo to zupełnie inna sprawa trzymanie sie wątków fabularnych i tak bardzo niechcianych przerywników filmowych .
Deus Ex 3 Bunt Lydzkości udało mi sie przejść w około 8-9 czyli jak mnie sie zdaje to odbiega troche od normy choć zapowiadano że gra jest na parenaście godzin ,tak tyleże jak grasz jak tchórz i ukrywasz sie w kontach to wiadomo że czas gry ci sie wydłuży i zapomnisz co jest do zrobienia. Jak sie nie myle to przeszperałem prawie wszystko i wszystkich, choć pominołem ze dwa poboczne questy i grałem 65na35 w skradaniu i rozwałce co całkiem dobry bilans choć mogłem pograć na hardzie bo poziom medium jest dość prosty .
Gdyby nie reklamy większość waszych filmików bym oglądał...a tak to ,, nici w życi "
Dubbing w exclusive na PS3 - tego mogę pozazdrościć posiadaczom tej konsolki. Szkoda, że Microsoft nie robi podobnie, szkoda, że żaden inny wydawca nie jest na tak wysokim poziomie.
Adamiakowa gdzie twoja piłka ?
chrzanekTNT - skoro ukrywałeś się po "kontach" to Ty grałeś jak tchórz, bo wychodzi na to, że przyjąłeś rolę prawnika, doradcy finansowego, który istnieje tylko i wyłączenie w numerach kont i śladach po przelewach. Ciekawy sposób na prowadzenie postaci!
Problemem polskiego dubbingu jest zbyt duży profesjonalizm aktorów, którzy starają się mieć zawsze nienaganną dykcję, wypowiadać każdą sylabę, każde "ą" i "ę", każdy przecinek przez co brzmi to strasznie nienaturalnie, a głosy są bardzo do siebie podobne. Według mnie najlepsze polonizacje miały od zawsze gry przygodowe (Ace Ventura, Larry 7, The Longest Journey, Hopkins FBI), a najgorsze FPP (pierwszego Far Cry'a nie dałem rady skończyć, bo miałem tylko wersję z dubbingiem i po prostu nie dało się grać).
...chrzanekTNT: musisz być jakiś nieziemsko uzdolniony - również gram w nowego Deus Exa 'głośno', już gram 12 godzin tak jak ty przechodzę wszystkie zadania poboczne a mam za sobą około 4/5 gry ... w jaki sposób mogłeś grać 'cicho i głośno' i ukończyć tak szybko grę - trochę, a nawet bardzo to naciągane ...
addblock plus (addon do mozilli) i nie ma ani jednej reklamy, zamiast narzekać poszukajcie rozwiązania a jeżeli dziki tym reklamom mogą zarobić to tym lepiej (ja i tak ich nie widzę)
"Ej, nikt nic nie mówił o posuwaniu się" - prostackie.
"Oł jeee" - co to ? Tokio Hotel ?
Róbcie recenzje jak dawniej albo poszukajcie nowej krwi. Strasznie sztucznie się to ogląda z tymi komentarzami "na luzie" wypowiedzianymi na siłe.
Prostackie? Eetam mi sie komentarz krzyska bardzo podobal w przeciwienstwie do della. Krzysiek nadal trzyma poziom i nie odbiega bardzo od tego jak kiedys przedstawial swoje materialy. Natomiast luzacki styl della zdecydowanie nie przypadl mi do gustu
"...żeby wziął do gęby" :D Materiał całkiem spoko, gra jak dla mnie dobra i na pewno zagram jak tylko stanieje bo jest wiele innych bardzo dobrych tytułów na które warto wydać kasę w pierwszej kolejności :)
wolę toki dabing w karzdej grze nisz jak by nie było wogule
krzysiek za krotki ten filn gramy
Co do lamentu na temat reklam - wolicie obejrzeć na co którymś filmiku 30sek reklamy czy płacić stały abonament za dostęp do TVGry? Wiadomo, że portal aby się rozwijać potrzebuje kasy i musi szukać nowych sposobów pozyskiwania finansów. Taka akurat reklama nie obciąża Waszych kieszeni w ogóle. A swoją drogą w czasie tych 30sek nikt Was nie zmusza do oglądania po raz n-ty tego samego ogłoszenia, sprawdźcie sobie pocztę w tym czasie i po kłopocie.
@ziomek soul: nie "KARZDEJ" tylko "każdej" oraz nie "WOGULE" tylko "w ogóle". Błagam, odpuść raz dziennie na pół godziny gry na rzecz gazety czy pierwszej lepszej książki - świat się przez to nie zawali a dla Ciebie wyjdzie to tylko z korzyścią.
Jak dla mnie gierka jest ok wciągająca nie mówię tu o fabule tylko o strzelaniu w chimery coś w tym jest a co do polskiej wersji językowej to sony jak wydaje gry to też niech robi z napisami bo dabing w tej grze to porażka
Ok, ta walka akurat była całkiem fajna. Dubbing nie był spoko, tylko mam wrażenie, że po prostu niektórych rzeczy nie da się zrobić lepiej. Jeśli chodzi o to gramy to bardzo fajnie.
slaby ten Resistance ;/