Reklamy procesorów AMD mocno naciągane?
i?
jaki to ma zwiazek z grami? albo z tematyka okologrowa? albo choc ze sprzetem na ktorym sie gra? albo jeszcze inaczej... jaka jest przeslanka tego newsa? ze jak bede w holandii, to mam nie wierzyc w reklamy AMD, ktore uslysze w tamtejszym radio?
ta oczywiście, procesory a granie nie mają zupełnie ze sobą nic wspólnego, a że nie rozumiesz przesłanki newsa, no cóż, trudno
ElNinho ---> jesli ty jestes autorem, prosze wskaz mi ta przeslanke.
aha... i i jeszcze jedno. ty tu jestes od informowania i dawania jasnych przekazow, a nie ja od domyslania sie. chcesz pisac dla ludzi pisz tak, zeby bylo wiadomo o czym piszesz.
a argument "nie rozumiesz przesłanki newsa, no cóż, trudno" jest zarezerwowany dla ludzi ktorzy nie wiedza o czym pisza badz mowia i nie potrafia tego obronic ergo wulkanami intelektu nie sa. a za takiego na pewno nie chcialbys uchodzic, nieprawdaz?
przesłanką jest to, że firmy stosują nieuczciwe metody, żeby tylko sprzedać swoje produkty, nie informując klientów o wszystkich za i przeciw, a news jak i inne ma charakter informacyjny, a ponieważ AMD jako producent procesorów jest jak najbardziej związany z branża grową więc znalazł się na łamach naszego serwisu
dziękuję za uwagę