Dziwić się jak to przecież PS2 żądziło a że PS3 późno wyszło zniecierpliwieni gracze przenieśli się na 360-tke.
Tylko 4,5 miliona? Jakoś nie wierzę, żeby 5 milionów konsol leżało na pułkach i dopiero drugie pięć pod telewizorami :/.
moze te 4,5mln to gracze USA, niewiem
ja posiadalem starszego brata i sie "pozbylem" na rzecz 360
ja tam xboxow 1 mialem 6 :)
Pytanie ile osób miało wcześniej jakąkolwiek konsolę ...
Dowodca - nie wiem ile może być tych konsol w domach ale jeżeli się spojrzy jakie góry sprzętu stoją w większości sklepów na całym świecie to hm :)
u mnie tak samo jak raz3r :D
albz74 ===> idac tym tokiem i widzac gory ps3 w sklepach w usa mozna pomyslec ze nic sie nie sprzedalo... hehehe :)
Elrondowi sie generalnie newsy popieprzyly i pomieszaly. Ale nic to, juz od dawna widac gwaltownie pikujacy poziom newsow na GOLu wiec nie ma sie co dziwic. Panu Elrondowi zapomnialo sie zauwazyc :D ze ogoolna +/- 10 mln to liczba wszystkich sprzedanych na SWIECIE a NPD podalo wyniki z USA... ja wiem ze amerykanie mogli nie slyszec o Europie, Australii i takich tam ale Pan Elrond z GOLa moglby wziac pod uwage inne kraja na swiecie. Co za smiech na sali :D :D :D
TzymischePL - true ale śmiem twierdzić że poziom stocków X360 w handlu detalicznym hurcie i w tranzycie jest nieco wyższy ;)
Mieliśmy już zresztą dyskusję jak można w 4 miesiące zrobić 4 miliony a w poprzednich 10 - tylko 6
albz74 ===> no pewnie ze jest wiekszy bo MS potrafi zorganizowac produkcje hehehehe. ;)
Nie wnikam ile sprzedano. Chodzi mi o bzdure napisana przez Elronda :D :D :D. Ale chyba nawet ty przyznasz ze na swiecie w rekach, graczy jest wiecej niz 4.5 mln konsol. hhehehehe.
trochę nie chce mi się wierzyć w tylko 4,5 miliona,bo w takim razie prawie każda osoba musiałaby kupić gears of war(sprzedano a nie tylko dostarczono już ponad 3,2 miliona),zakładając też,że dead rising i lost planet sprzedało się jak na razie w liczbie ponad 2 milionów,to prawie każdy ma w domu gears plus którąś z gier capcomu,ciężko mi w to uwierzyć,przecież sprzedanie na ryku wtórym którejś z tych gier graniczyłoby z cudem;)