Przy ostatnich sterownikach w 2D notorycznie dostaję komunikat "sterownik ekranu przestał odpowiadać", mam nadzieję że to poprawili... i wreszcie mogliby coś zrobić z zacinaniem się kursora w windowsie w prawym górnym rogu, przy włączonym cieniu. Problem znany od roku, a jakoś się nie kwapią do naprawienia
Musze sie zainteresowac Eyefinity. Ciekawie by na tym Wiesiek 2 wygladal.
fisherfighter - Nie masz tych sterów 2 tygodnie bo wczoraj dopiero wyszły. Wiem bo codziennie sprawdzałem czy są nowe.
Beta 11.4 wyszla juz dawno temu. To juz jest oficjalna pelna wersja.

Damian1539--------------------->---------------------->--------------------------->--------------->------------------------------------------>---------------------------->------------------------------------>----------------->--------------------->---------------------->--------------------->------------------------>
POZDRAWIAM!
AMD dajcie już sobie spokój i nie wydawajcie nowych sterowników. Im nowsze tym coraz gorzej. Komunikaty o problemie sterownika walą jak na wojnie. Nie da się normalnie pracować. Może zacznijcie paść owce (chociaż to jednak zły pomysł bo jeszcze będzie jakaś nowa grypa "owczana" albo gorzej) Ale poczekam do lata i zobaczę ile waszych cudownych kart się mi spali. Jeszcze do 11.12 była jakaś poprawa ale już od 11.13 wszystko leci w dół i to w takim tempie w jakim palą się wasze karty (mowa o radeonie 5850 bo "lepsze" pewnie szybciej się palą).