Może zna ktoś sposób, żeby zainstalować nowe sterowniki grafiki do Toshiby nie używając tych zmodowanych? Bo ten program <zapomniałem nazwy> źle czyta moją kartę i wtedy mam problem z aliasingiem.
Te sterowniki są beznadziejne. Zainstalowałem te sterowniki a po nich włączyłem grę F1 2010 i co zauważyłem? Otóż gra cholernie skacze w ogóle nie da się grać tak samo jest z innymi grami. Macie ten sam problem?? Jeśli wiecie co zrobić żeby dobrze gry działały i nie skakały to proszę o pomoc.
Koveras nie odpowiem ci na pytanie ale dam radę nie instaluj żadnych sterowników poza tymi co już masz bo czeka cię przeprawa prze usuwanie i ponownie instalowanie sterwoników z płyty/
A moja prośba jes ttak moje sterowniki to ver 8 z hakiem bo wiadomo nie popatrze ale są już 10 więc chce to zainstalować mam kartę radeon 4850 i system 32bit xp sp3 pro. Co instalowałem drivery same to karta i CCCenter nie otwierał się i nie mogłem zmieniać ustawień w systemie grafiki wytłumaczcie mi jak mam to zainstalować poprawnie stery