He ja juz wlasnie koncze je ssac.Zobaczymy jak chodza, zeby tylko nie bylo jakiejs lipy :P
Ja ich nie mam i nie mam zamiaru miec :\
A czy wiecie które detonatory nvidii najlepiej chodzą pod rive tnt2 (viper)
chyba z serii 16.xx lub 17.xx, albo nawet 14.xx
Używam ich gdzieś od tygodnia i nie mam generalnie problemów. Pare razy zdażyło się że musiałem kompa wyłączać ręcznie bo pojawiał się czarny ekran. Ale ogólnie polecam
Niewiem jak chodzą u innych te detonatory ale ja niemam z nimi żadnych probemów bardzo stabille i zarazem wydajne,wydajność mają taką samą jak 28.32 używam ich na karcie Winfast Geforce 2MX .W porównaniu ich
do orginalnych sterowników dodanych do karty to niebo a ziemia tamte stery poprostu zwalniają karte gdzieś ze 40% koszmar
Ciekawe dlaczego na ftp-ie Nvidii jest tylko 23.11 i wcześniejsze :(
Czy ktoś się orientuje czy istnieje gdzieś w necie porównanie detonatorów na kartach GF2MX?
Takie porownanie nie mialo by sensu, gdyz kazdy sprzet jest inny. Nie liczy sie tylko karta graficzna, ale tez plyta glowna, procesor, pamiec itp.
Zeby zbadac wydajnosc sterownikow, najlepiej przeinstaluj sobie system, a potem zaczynaj instalowac sterowniki (14.xx) i po kazdej instalce odpalaj 3D Mark 2001 SE. Przelec z 10 sterownikow (zachacz o 23.12 - najlepsze dla GeF.. nie wiem czy dla Rivy) i zobaczysz na ktorych masz najelpszy rezultat. Proste :-)