Komentarze do wiadomości: Microsoft otwiera stronę prezentującą możliwości New Xbox Experience

Forum Xbox
Dodaj komentarz
28.09.2008 17:24
1
odpowiedz
aaaaasssss
43
Pretorianin

Pierwszy... Fajnie to nawet wygląda...

28.09.2008 19:10
👍
2
odpowiedz
zanonimizowany549638
11
Generał

Fajne nie fajnie... byle było dobre i funkcjonalne

28.09.2008 19:35
TheDark115
3
odpowiedz
TheDark115
13
Legionista

Wow... dla mnie bomba :) ciekaw jestem co tam wpakują, ten pomysł z avatarami nie jest z zły ale i tak MS zarobi sobie na nim pewnie jakąś pokaźną sumkę.. w końcu avatara trzeba ubrać... tylko za co i w co?...... Tak !! zgadliście, nowe ciuszki do nabycia only w marketplace za MS Points :)

28.09.2008 20:25
4
odpowiedz
zanonimizowany410217
15
Chorąży

naszczęście w pokazanych materiałach było baardzo dużo ubranek i "części głowy" które są standartowo za darmo. W Nintendo Wii możemy w ubrankach TYLKO ZMIENIĆ KOLOR! Więc oferta MS'u wydaje się niezwykle ciekawa.

28.09.2008 21:25
5
odpowiedz
StoogeR
132
Generał

Hell yeah, nie bede gral, bede ubieral mojego... eee ludzika? Dzieki ale nie skorzystam. Gdyby ms poswiecil tyle kasy i czasu ile zmarnowal na nowy wyglad dasha jakiemus nowemu exclusievowi na klocka, to byloby o jedna dobra gre wiecej. A tak mamy g...

28.09.2008 21:36
😉
6
odpowiedz
Likfidator
120
Senator

Rob300i--> Masz rację, że jeśli chodzi o ubrania to Mii, to możemy wybrać kolor, ale z drugiej strony nie jest to do końca prawda, bo wiele gier wykorzystujących Mii sama zawiera odpowiednie edytory i tak np. w Family Ski możemy wybrać sobie strój, narty, rękawiczki itd.

StogeR--> Z tej jednej gry skorzystałby tylko niewielki procent użytkowników konsoli, z avatarów skorzysta o wiele więcej, o ile będzie to zrobione przynajmniej na takim poziomie jak na Wii. Ja w każdym bądź razie już się bardzo przyzwyczaiłem do mojego Mii ludzika(rodzinka do swoich z resztą też) i fajnie, że również na Xie też będzie można mieć swojego wirtualnego odpowiednika:)

spoiler start

Wiem, wiem casual się ze mnie robi ostatnio, ale to chyba dlatego, że się starzeję... No cóż nie te lata już :)

spoiler stop

28.09.2008 22:53
7
odpowiedz
StoogeR
132
Generał

Likfidator => Wszyscy stajemy sie co raz bardziej casualowaci z biegiem czasu i kierunkiem jaki obrala brazna gier. Mozna sie uprzec i zostac przy hardkorowym q1 czy mlocic stare wymagajace nauki na pamiec side scrollery ale to chyba tylko dla najbardziej zatwardzialych mastahow :D

Byc moze skorzysta wiecej osob o ile korzyscia mozna nazwac ubieranie ludzika :D Jednak imo wiecej klientow ms by zyskal robiac jakiegos porzadnego exclusieva i nie wiem jednak czy wiecej ludzi nie byloby zadowolonych. Wii kupuja ludzie ze wzgledu na jego casualowo imprezowe gry, klocka kupuja ludzie by pograc w gow'a, forze czy gta wiec moza miec watpliwosci czy "ludziki" sie tak dobrze przyjma. Zobaczymy :D

28.09.2008 23:10
Coy2K
8
odpowiedz
Coy2K
112
Veteran

poprzez wprowadzanie takich "pierdółek" jak właśnie avatary microsoft chce pozyskać większe spektrum odbiorców.

Marketingowców to oni tam mają, wiec Stooger o to czy sie przyjmie martwic sie nie musisz.
W kolejnych reklamach x360 nie bedą oni pisać że mają super exclusiva, ktorym jednym podpasuje a innym nie, tylko wspomną o rozbudowanej usłudze jaką jest xbox live experience na czele z custimizowaniem sobie trojwymiarowych postaci

29.09.2008 00:19
9
odpowiedz
zanonimizowany441198
31
Senator

Kocham zminany a ta bedzie tak swietna ze ja wyrucham!

29.09.2008 00:22
😜
10
odpowiedz
zanonimizowany521525
1
Generał

^ to naprawde interesujące ale moglbys to zachowac dla siebie xD

29.09.2008 06:53
11
odpowiedz
zanonimizowany507985
66
Legend

Byleby tylko to funkcjonowało tak dobrze, jak stary dash (a może nawet nowy będzie lepszy).

29.09.2008 08:50
Pafun
😍
12
odpowiedz
Pafun
169
Konsul

Co z polskim LIVE??? Aaaaaa, zapomniałem, ma być (ponoć) :-/

29.09.2008 09:00
13
odpowiedz
zanonimizowany43311
82
Generał

Pafun - nie pocieszę cię - nawet koledzy, którzy mają znajomych w MS odmawiają komentarzy na temat polskiego live!

co do nowego dasha to interesuje mnie tylko instalowanie gier na dysku twardym - reszta to kosmetyka i marketing

29.09.2008 09:07
Chudy The Barbarian
👎
14
odpowiedz
Chudy The Barbarian
89
Legend

Nie zniosę tych avatarów i nowego interfejsu. Całe szczęście to nie jest obowiązkowy update...

29.09.2008 09:15
Koktajl Mrozacy Mozg
15
odpowiedz
Koktajl Mrozacy Mozg
195
VR Evangelist

Chudy The Barbarian - zapewnie nowe gry beda "wymagaly" by sie odpalic jak bylo z X1 czy nawet na 360 byly gry ktore chcialy pierw aktualizacji dasha przed uruchomieniem

Na czekam na glownie na ta instalacje gier (robisz lub nie robisz, bez zbednego zgrywania gry jak na PS3),i szybkoscia tego dasha

29.09.2008 15:21
MP-ror
16
odpowiedz
MP-ror
122
Generał

A da się jakoś to wgrać, gdy X nie jest podłączony do neta ? W sensie pobrać, wypalić i zainstalować ?

W ogóle chciałbym przy okazji zapytać, czy da się z jakiegoś miejsca pobierać legalne dema i inny soft, żeby go potem na płyty wypalać i do Xboxa wrzucać ? A może ten dysk z X-a da się jakoś do kompa bezpośrednio podłączać ?

29.09.2008 15:49
blood
17
odpowiedz
blood
249
Legend

MP-ror - updatey wymagane do odpalenia gry są zawarte na płycie z grą.

29.09.2008 15:53
18
odpowiedz
zanonimizowany408759
56
Senator

MP-ror
demka na pewno można legalnie ściągać, z updatem nie jestem pewny, ale nie powinno być żadnych przeszkód
dysku nie podłączysz do kompa

Forum Forum Xbox
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl