Microsoft nie zapowie nowego Xboksa na tegorocznym E3. Nowa konsola dopiero w 2013 roku?
No niestety w tym roku nie bedzie skoku technologicznego jakim byl w zeszlym BF3. Dlatego spokojnie czekam do wakacji z wymiana mojego 6970, ceny spadna wyjda GF'y to sie wybierze cos konkretnego.
A konsolowi caly czas beda mowic "mi taka grafa wystarcza" :D
To kto wam kazał kupować i5 czy 590, takimi wypowiedziami tylko się ośmieszacie pokazując przy okazji jacy to inteligentni jesteście.
nikt nie kazal mam kase to kupuje, a patrzac jak wyglada BF3, Shogun 2, Crysis 2 na moim kompie uwazam ze byl to dobry zakup.
Szkoda tylko, ze nastepne takie produkcje nie sa nawet zapowiedziane bo xpudla i ps3 moglyby sie spalic z wycienczenia.
Stękanie pecetowców nikogo.
Hah pecetowcy narzekają na grafikę, po czym idą grać sobie w Minecrafta. Dajcie spokój, zachowujecie się jak rozpieszczone bachory. Żeby nie było - nie jestem ani konsolowcem, ani pecetowcem. Jestem po prostu graczem.
@Ogarniacz >nikt nie kazal mam kase to kupuje
No to jak nikt nie kazal, to nie narzekaj.
Dobrze że nie słuchałem ludzi doradzających weź czterordzeniowego, i3 mi w zupełności wystarcza.I jeszcze długo będzie.
@Newbieee szczerze ,to jeśli nowa generacja konsol wyjdzie w przyszłym roku, będziesz mógł żałować kupna tego i5. A już w ogóle jak zrobią port jakiejś gry. Ja z kupnem części do pieca wstrzymuje się już 3lata ,bo radek 5850 nadal sobie ze wszystkimi grami na wysokich ustawieniach radzi więc nie ma to najmniejszego sensu. A do przyszłego roku jeszcze dużo czasu i pewnie intel lub amd wypuści coś sensownego w dobrej cenie.
Swoją drogą Micro$oft i SONY mogliby się w końcu obudzić. Przepaść między PC a konsolami wzrosła już wystarczająco mocno, aby w końcu stworzyć nowy sprzęt. Wygląda na to, że nie mają pomysłów na stworzenie następnej generacji, która by pokazała wystarczająco duży skok technologiczny jak to miało miejsce z Xbox360 i PS3 i ówczesnych PCtach.
Obecny sprzęt komputerowy jest bardzo tani. Swoją konfigurację zbudowałem za mniej niż 2600zł i BF3 lata na Ultra jak marzenie. Konfigurację macie w opisie. I nie mówcie, że podzespoły PC są drogie... Z 3-ch wypłat po trochu można sobie odłożyć na mega sprzęt. Tylko trzeba się trochę w tych sprawach obracać, żeby nie przepłacić.
dokładnie dj_sasek. Dziś PC można bardzo łatwo złożyć za niewielka cenę. Tani super, ekstra sprzęt, który pociągnie na max detalach właściwie wszystko. To dobrze, bo za jakiś czas będę wlaśnie zmieniał mojego wysłużonego i starego PC.
Nowa generacja konsol zbliza sie wielkimi krokami, i mysle ze ich premiera pod koniec przyszlego roku jest jak najbardziej realna. Ja tam wole poczekac, ten rok czy dwa i miec pewnosc ,ze konsole beda wystarczajaco mocne, aby uciagnac grafike, taka jaka prezentuje Samarytanin Demo w Full HD i 60 Fps.
Mysle ze Microsoft dobrze robi. Po co maja pokazywac w czerwcu nowa konsole, skoro maja zamiar wypuscic ja na rynek dopiero w 2013-14. Sprzedaz Xbox 360, moglaby mocno spasc, bo kazdy by juz czekal na jego nastepce.
Jest marzec. Szanse, ze konsola pojawi sie w tym roku jakies by byly, jakby konsole zapowiedziano jeszcze w zeszlym roku. Obawiam sie wiec, ze nowa generacja dopiero w 2013. Ale mam jeszcze w co grac, wiec jest ok :)
Nowa konsola dopiero w 2013 roku?
Raczej nie bo w grudniu będzie koniec świata.