Wszystko bardzo dobrze się prezentuje, jednak jakość tego filmu zostawia sporo do życzenia. Trzeba poczekać na HD aby dostrzec każdy detal. Za to w podkładzie jest Foregone Destruction, moja ulubiona nutka z UT :)
O, SUPER! Będzie ulepszone niesamowicie inteligentne AI? Będzie fizyka, dzięki której opadną nam szczeny? Będzie mógł generować niewyobrażalnie wielkie mapy? Spowoduje, że wirtualna rozrywka wskoczy na nieosiągalny dotąd poziom? A twórcy/kodderzy będą mogli zrealizować swoje najśmielsze wizje?
E... Nie? Tylko tradycyjne pieprzenie o grafice, które ma nam tylko zamydlić oczy jeśli chodzi o jakość współczesnych gier bo nic innego nie potrafią zrobić? No to dziękuję.
Robi się coraz lepszy i prawdziwe, a potem znów niedługo np DX12 :D to jeszcze bardziej prawdziwe jak na żywo. Bardzo podobało się dokładnie zrobione grafika.
Bez wątpienia poczekamy jeszcze sobie trochę, aby uświadczyć w samej grze grafiki, której poziom detali, cieni, tekstur, świateł etc., będzie porównywalny do tego dema technologicznego.
@Nomad_91 Fajnie, że tobie też się podoba. Ścieżki dźwiękowe z serii Unreal i UT są genialne ;)
Jak zwykle film skierowany do developerow, a nie do Irkow22 i innych takich, ale co tam, wazniejsze ze mozna popsioczyc na tworcow jednego silnika, a o niedociagnieciach innych juz sie jakos nie wspomina... dziwne..
IMO same dobre informacje - usprawnienia efektow, usprawnienia samego edytora oraz jego GUI, co sprawi, ze osiaganie pozadanych efektow stanie sie latwiejsze.
Będzie ulepszone niesamowicie inteligentne AI?
Od kiedy to silnik graficzny wpływa na AI miszczu?
Ahh. Kawałek z Unreal Tournament. Wielbię.
Oby nie spieprzyli optymalizacji...
Osobiście sądze (to tylko moje zdanie) że nowy CryEngine by przebił udoskonalonego UE3. A jeśli doczekamy się gier na takie silniki to tylko na PC ;p.
Czyżby najnowszy GoW miał działać na tym silniku? Nie... wątpię jeśli konsole są platformą docelową.
Coś pięknego, ale nim zobaczę to na własnym PC to jeszcze zdążę go dwa razy wymienić albo zmodernizować. Wątpie by grafika poszła znacząco do przodu gdyż kolejny krok nastąpi wraz z nowymi konsolami.
Osobiście sądze (to tylko moje zdanie) że nowy CryEngine by przebił udoskonalonego UE3. A jeśli doczekamy się gier na takie silniki to tylko na PC ;p.
CE3 jest gorszy niz CE2. Przynajmniej narazie.
Co mi po tych efektach jak nie zobaczę ich w grze wcześniej niż za 5 lat?
Jak EG stworzy grę w której zastosują wszystkie te nowinki to pogadamy.
A tak to każdy kto zna się na silnikach graficznych może stworzyć takie demo technologiczne i kozaczyć.
Fanboi - zgadnij dlaczego... O! Może dlatego że Crysis był tylko na PC, a Crysis 2 multiplatformówka ;p. Musieli by robić 2 oddzielne silniki żeby CE3 na PC był lepszy niż CE2. Crytek już pokazał na co go stać w grach. Doczekamy się jeszcze rewolucji.
pitbe, serio Sherlocku? Dzieki, ze mnie oswieciles.
Noo, czas najwyższy Microsoft i Sony z nową generacją.
może i to jest ładne, ale przy CryEngine3 to chyba obecnie nikt nie może pokazać niczego lepszego, zobaczymy co będzie z IdTech 5 przy premierze Rage
Fanboi - proszę bardzo. Aby ci jeszcze doświecić wspomne o zbliżającym się Battlefield 3. Gra jest na silniku Frostbite 2.0, grafika niby przepiękna, ale czy chciałbyś grać w grę która na PC wygląda jak Crysis, a na konsoli przypomina Counter Strike 1.6? Nie wydaje mi się. Pomyśl zanim coś napiszesz, bo dopóki nie będzie nowych konsol rewolucji w grafice nie będzie, chyba że w grach tylko na PC.
Nie wiem o co ci chodzi, skoro gram na high endowym PC, a nie na konsoli.
Nie obchodzi mnie na czym grasz... Nieważne, koniec dyskusji która i tak prowadzi do nikąd.