Komentarze do wiadomości: Jak zagramy w starsze tytuły na NGP?

Forum Komputery
Dodaj komentarz
01.02.2011 09:47
1
odpowiedz
zanonimizowany570098
54
Konsul

Powinni cos wykminić że jak ktos kupił Np. God Of War na umd to żeby m mógł to jakoś na ps store przenieść i pobrać na NGP, bo jednak w polsce więlu ludzi głównie z UMD korzysta

01.02.2011 11:20
dolek_17
2
odpowiedz
dolek_17
132
pawian_akrobata

mam nadzieje, że bedą Patapony bo w sumie tylko dla tej gry kupiłbym PSP albo NGP

01.02.2011 12:50
3
odpowiedz
kuba83
31
Centurion

dolek z tego co wiem patapony sa na playstation store ;)

01.02.2011 13:52
😈
4
odpowiedz
zanonimizowany507660
52
Generał

Jak znikną UMD na rzecz kart pamięci, to coś czuję że NGP przegoni PCta pod względem ilości pirackich kopii... Wiadomo że i obecne PSP można przerobić, ale jednak nie każdy wie jak, gdzie, za ile. Nie każdy też ma tyle odwagi (bo konsolę może szlag trafić).

01.02.2011 14:45
5
odpowiedz
BuckRogersXXV
64
Konsul

Caly ten szum jest tylko po to, aby zamaskowac brak dedykowanych gier na starcie nowej platformy. To samo bylo z ps3 - najpierw duzo szumu o wstecznej kompatybilnosci, a na koncu wycofali sie nawet z emulacji. Najwyzszy czas zaczac olewac ten caly marketingowy belkot. Przeciez wiadomo, ze Sony to normalna firma nastawiona na staly zysk, a nie na jednorazowe zaspokojenie klienta. Oni robia pieniadze na ciaglej sprzedazy gier, a nie na zapewnianiu, by klient raz kupil gre, a potem ciagnal ja przez wszystkie generacje konsoli. Poza tym Sony podobno doklada do sprzetu...
Zupelnie inaczej brzmi: "nowa konsola z 3. tytulami na start",a inaczej "nowa konsola, na ktorej juz na starcie masz dostep do kilkuset gier", nieprawdaz?

Forum Forum Komputery
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl