nie no del ma zajebisty akcent :D
Materialik bardzo fajny! JUPI 2
Solówki rzeczywiście - przesada. Guitar Hero 3 jest fajny i prostszy :P
ladnie sie del popisuje :>
z beatlesow ja robie :P
Prosty TEN Dyer's Eve (sam fretting jest trudny, ale nic w porównaniu do tego od Puppetza.).
Dobra robota Dell (spodziewałem się Easy/Medium czy czegoś a tu taki popis :D).
EDIT - to wszystko to overfretty i tak :P
Ehh jak ja nie lubię takiej muzyki :/. Ale wielki szacun za tak szybkie wywijanie paluchami :P.
Extra
przyznaj się Del, że chciałeś nam pokazać jakiego masz skilla:D ja bym w życiu chyba się nie nauczył tak szybo wbijać te kolorki:P spoko filmik:)
zagrajcie FUEl ::D please ten utwor jest wyjebany :P albo ONE
Po tych piosenkach to Ci Delu ręka mogła odpaść no nie?
Filmik elegant.
Nie bluźnij Punisher1777.
Ja w sumie do dziś nie wiem o co w tej grze tak naprawdę chodzi :P Ale Dell pierwszy raz przywitał się dodając "hej" :P
A poza tym - niezły szpan z tym poziomem ;)
Del to Ty grałeś na tej gicie ?? ^^ No ładnie ładnie nie spodziewałbym się =P
oo korde del zadzisz stary ostatnio sie sprobowalem w empiku to na srednim poziomie nie moglem anie razu trafic ^^ wymietasz !!!
Nie da sie na padzie .
Jezeli to Ty drales to ogromne gratulacje. Wymiatasz. Ja pewnie mialbym problemy na najnizszym poziomie dlatego nie kupuje Guitar Hero.
HAAA nieprawda ja sobie ściągnąłem demo GH3 i z braku gitary nie miałem wyjścia xD Zabawa: średnio-przednia =P
Nie da się ściągnąć filmu. Lord prosze zrób coś
Albo Del
Faktycznie jest ciężko
Świetny, obszerny materiał! Gratulacje.
Nie no Del, rewelacyjnie, widać, że od lat grasz w Guitar Hero. Gratulacje. :)
A sama gra wydaje się fajna, lubię Metallikę. ;)
Tylko co ma znaczy to "hej"? :( Liczy się samo "Cześć, witajcie!" :(((
Ale mogłeś pokazać taki "bardziej znany" kawałek. Ty Del dużo grasz w GH? Od kiedy? I lubisz Mettalikę? Raczej tak, to "jakby ktoś sobie zapomniał"... Ale na takiego metala nie wyglądasz, jakoś ciężko mi wyobrazić sobie Dela w skórze. :D I to NA PEWNO TY w to grałeś? :DDD Niezły wymiatacz. :)
No cóż, liczymy na odpowiedź naszego mistrza. :D
Kompletnie nie ogarniam tej gry. Jak patrzę na te "nutki" to dosteję oczopląsu. Nie wiem jak ktoś może patrzeć na to i być jeszcze w stanie wciskać przyciski na gitarze. Jestem więc pod wrażeniem tych, którzy radzą sobie w tej grze. Może jednak gdybym miał kiedyś Guitar Hero i bym sam zagrał może bym nawet zmienił zdanie. Szybko się o tym nie przekonam, bo stwierdziłęm, że jedynie gdyby powstałą część poświęcona Linkin Park (i cechowała by się niskim poziomem tyrudności) bym był w stanie wydać tyle kasy na GH.
Nieźle sobie Del z gitarką radzisz... ;)
A ten GH to MIAZGA! Niesamowicie to wygląda, naprawdę, nie spodziewałem się aż tak dopracowanego, pełnego nowości i bonusów produktu, a raczej czegoś na poziomie GH: Aerosmith...
Tyle że nie nie wydali gry na PC, więc sobie nie zagram... :(
Del wymiatasz mi ciężko jest sobie wyobrazić jak tak szybko można sadzić w te guziczki i się nie pogubić.
Materiał pierwszorzędny, nic dodać nic ująć.
Niezła masakra przy tych solówkach... NIe mniej czekam na zapowiedź tej części na PC :D
Ostatnio mówiliście, że teksty to tak na żywca mówicie. Już to widzę jak grasz Dyer's Eve na expercie i z takim spokojem w głosie opowiadasz :P Poza tym to zróbcie drugą część, dawno już nie było dwu częściowego gramy. Ja chętnie zobaczyłbym enter sandman, unforgiven i nothing else matters. Do tego to może zróbcie z całą redakcją banda (może być bez wokalu :P).
Del mam prosbę, nie właściwie błagam, nakręćcie filmik twojej lewej ręki ! Proszę :D
Sam gram w GH ale w III część i na medium zreguły rozwalam wsyztko, ale ciężko mi się na wyższy przerzucić ;)
wie ktos moze czemu filmiki mi sie zacinaja?? mam lacz 2mb i poprostu filmiki przerywaja.. kodeki nowe wszystko raczej git majonez..
a gra? ide jutro do sklepu, bylem na 2 koncertach w chorzowie i trzeba przyznac ze sie podobnie zachowuja! tylko Kirk jakis taki... niepodobny;d
Haha, Dell, dzięki, nakręciłeś mnie, odkładam gitarę i biorę kontroler :D Może coś nagram :DD
Stra Moldas --> W GH gram od premiery GH2, czyli od 2007 roku ;)
A Metallice lubie :) Skory nigdy nie nosilem, ale przez kilka lat mialem dlugie wlosy ;)
Co do nakrecenia innych kawalkow z calym zespolem to nic nie moge obiecac, ale pomyslimy nad tym :)
LedZeppelin --> rowniez bylem w Chorzowie. Swietny wystep :) Grajac w GH: Metallica wlasnie ten koncert mnie sie co chwile przypominal. Chlopaki w grze naprawde maja bardzo podobne "odruchy" :)
Jejku, nie wiem jak można to w ogóle ogarniać. Ja już dostaje zawrotów głowy od samego patrzenia ;d, a co dopiero grać to...
Nie no Del ale masz reflex xD.
czekam na Gitaur Hero: Kat albo Gitaur Hero: Slayer :)
[39] NIE BLUŹNIJ
Widać że ta część nie jest dla początkujących. :>
Ćwicz Del i będziesz pykał jak marzenie.
Dla mnie najlepsze jest to, że w nowe GH można grać na starszej gitarce. Np. teraz jak wyjdzie Guitar Hero: Smash Hits, wystarczy kupić grę i jazda ;)
Hah, nie zadarzam patrrzec nawet na te nuty...przeciez to jest niemozliwe, zebyt w ciagu 2 sekund nacisnac 10 przyciskow w okreslonej kolejnosci...
WYPAS!!!
snopek9 -> polecam obejrzec pierwszy lepszy koncert Metalliki i zobaczyc co Hammett robi na gitarze, to jest dopiero niemozliwe :-).
Del... wymiatasz. :O
PS. mogliście pokazać ten specjalny tryb dla perkusistów (ekspert +), i połączyć filmik z gry z normalnym nagraniem kamery. Słyszałem, że przy graniu czegokolwiek we wspomnianym trybie, podłoga zamienia się w lawę a pod sufitem latają demony proponujące wszystkim zgromadzonym cyrograf.
Polecam obejrzeć filmiki usera youtube.com o nicku GuitarHeroPhenom. Ten to dopiero "owni".
http://www.youtube.com/user/GuitarHeroPhenom
Link do jego profilu ;)
AAA spaliliscie:P
przeciez to jest oczywiste, ze muscie wypuscic 2 czesc, gdzie Deell gra na gitarze a Lordaeron na perce:P i nie sam zrzut z gry tylko kamera na was jak dajecie, najlepiej po kilku piwach:P przeciez takie gry muzyczne daja 100x wiecej fun`u jak sie gra z kumplami- i warto by to pokazac w filmiku... :P
Bez przesady. "Dyers Eve" wcale nie wygląda na takie trudne. Jedyny ciężki moment to 4:42. Tych szybkich trójeczek do dziś nie opanowałem jak trzeba.
"Fight Fire with Fire" przedstawia się dużo bardziej wymagająco.
Ta... ja się zaciałem w połowie GHIII na hard...
a film: spoko
ooooooo wez to poczuj :D ... co to za maniak w to gral :D
WoW Del jest naprawdę dobry !!! Wymiata na tej gitarce :P Ale ja wolałbym Guitar Hero : Linkin Park
No trzeba przyznać że Del wymiata na gitarce:P A ja szczerze powiedziawszy liczyłem że na koniec zagrasz Enter Sandman ale trudno:P
Cześć, witajcie!
Nie, no Del wymiatasz chłopie! Ja bym się na medium pogubił, chociaż miałem w demku GH3 na padzie (Rock you like a hurricane) 100% notes hit. No cóż, trójeczka jest łatwa i przyjemna.
PS. Są już piosenki z GH: Metallica do Frets on Fire (skonwertowane)?
logotus----> odwal sie od U2! Idz na impreze do swojej remizy tam posłuchasz prawdziwej muzyki a nie jakiejś profanacji!
Ostatnio zainteresowałem sie Guitar Hero jak wyjdze World Tour na PC to kupie, a video świetne... ;)
No gierka jest spoko ale ja bym wolał AC/DC LIVE: Rock Band Track Pack w wersji na PC.
No a Del sobie całkiem nieźle poradził.
Del you are sick!!!!! NIe mam pytan. Probowalem kiedys zaczac grac w gry tego typu, zaczalem od fretsow ale poprostu nie ma szans na normalu odpadam....
biedna gitarka :D
Chyba nie będę oryginalny jak powiem, że wymiatasz Dell, ale co tam, WYMIATASZ ;]
Del wymiatasz z tą gitarką:)
WOW, ja ledwo nadążałem żeby ogarnąć te "talerzyki".
Nie, NIE MOŻNA grać padem.
Można;) Poza tym, zawsze może sobie pośpiewać do headset:D
Ja tą grę mam już miesiąc temu xPe
Niesamowite umiejętności ;) Ale niestety, co plastik, to plastik, a co prawdziwy elektryk, to prawdziwy :)
Mimo wszystko wymiatasz!
Niezła gra, ja bym tak dobrze nie umiał :)
Nie
Panie Del, jestem pod wrażeniem, spodziewałem się filmiku na poziomie Easy, a tu Expert i to bardzo ładnie zagrany.
Musze ją mieć!
Przypuszczam, że Deell miał styczność z prawdziwym elektrykiem dlatego idzie mu to tak świetnie i to na poziomie expert !!! Same granie w gh od 2007 roku raczej nie wystarczy :)
... Czy mam rację ?
SZACUNEK !
Ciekawi mnie czy musisz sie uczyc kazdej piosenki na pamiec czy to jest jak ze zwykla gitara, ze przyciski odpowiadaja mniej wiecej tonom jakie grasz?
Jest gdzieś jakieś archiwum Gramy ?
Bo nie orientuję się za bardzo, a chętnie bym przejrzał początki tego cyklu ;)
Dzięki.
Wcale nie było to takie pr0 xDDD Bez obrazy Del :D Wielu graczy GH mieli by na tych songach 100% za około 3 gra ;D Lecz Del naprawde dobrze sobie poradzil i tak czy tak jestem pełen podziwu xdd. A co do samego filmu... jest ok xDD
Czy mi się wydaje czy jeszcze nie było "gramy" Riddica ??
Ja nie za bardzo rozumiem ten zachwyt każdą nową grą z tej serii. Ja tam nie widzę frajdy w nawalaniu w plastikową gitarkę. Może po prostu dlatego że większosć forumowiczów wychowało się na rocku i dlatego. A filmik dobry. A można grać na normalnej gitarze??
nie przepadam z grami muzycznymi i ta raczej mnie do nich nie przekona
Del już doświadczony gitarzysta! Ogólnie nie lubię Metalicii i wogóle ich nie słucham ale dla gramy! warto się poświęcić!
Deell powiem ci tylko jedno ''You Rock''
No del w tym gramy pokazał klasę, nie ma co :)
Filmik bardzo fajny;] mam pytanie czy gitarka na pc podejdzie mi pod ps2??? i czy gitara z world tour podejdzie mi pod gh 3??? z gory dzieki;]
O! Del naprawde szacunek dla ciebie, wymiatasz jak leci...a to naprawde nie jest łatwe...
Zauważyłem, że ty super pykasz na Gitarce, a Lord na (mikserze) ;D