Graliśmy w Saints Row: The Third - gamescom 2011
Po znakomitej dwójce i tak zapowiadającej się trójce grzechem byłoby jej nie kupić :)
Wiadomo coś czy będą polskie napisy?
zobaczymy, może zagram;p
Dla mnie ta gra jest żenująca do granic możliwości.
Absolutnie nie jest to tytuł dla mnie, ale znajdą się
tacy którym taki klimat i atmosfera będzie odpowiadać.
Osobiście wolę czekać na poważniejsze GTA V.
fenfir -> Będą. https://www.gry-online.pl/newsroom/saints-row-the-third-z-polskimi-napisami-na-pc-i-konsolach/z2eee3
A ja wam powiem, że pod tą osłoną głupkowatości w tej serii kryje się naprawdę ciekawa i intrygująca fabuła. :) Czekam na kolejne przygody szefa, Gata, Shaundi, Pierce'a i reszty.
Lothers > Ja również. Gra może być fajna ale jednak nie warta tego by wtdać na nią 200zł.
Wychodzi mniej więcej w tym samym czasie co pecetowe L.A. Noire, więc trzeba będzie poczekać na recenzje i wtedy zdecydować :)
Przecież L.A. Noire to kompletnie inna gra, te dwie pozycje nie stanowią dla siebie konkurencji. Mi się z resztą o wiele bardziej podoba Saints Row 3, dwójka była świetna i zapowiada się na to, że część trzecia powtórzy jej sukces, a raczej go przebije. :)
Dużo ale mało treściwie. Zamiast napisać coś o modelu jazdy, o strzelaniu itd. autor streszcza i leci po łebkach.
Otwarty świat, dużo atrakcji, możliwość zmieniania ciuchów czy tuningowania aut. O w mordę, nigdy byśmy się nie domyślili [ironia mode off].
To będzie bez wątpienia bardzo fajna produkcja. Mam nadzieję, że Saint Row 3 nie utonie w morzu naprawdę znakomitych gier ukazujących się na jesień, bo to byłaby wielka krzywda dla tej gry.
no nieźle