takie profesjonalne lemingi z 1 sztuka:-P bedzie ciekawie, czekam:>
Zapowiada się bardzo ciekawa gra :) Trochę dużo czekania do premiery, ale sądze że warto! Z tego co wyczytałem z zapowiedzi i po oglądnięciu screenów, widze że to będzie gra A'la Lemings :D Chyba trzeba będzie sobie zaoszczędzić pieniążki na nowy komputerek i oczywiście na grę :)) Mam nadzieje, że nie bedzie to zapowiedziana super gra a po kupnie jej wyjdzie na to, że to "masło maślane" :)
"Niestety, przygodówki nie rządzą światem. Prawdę mówiąc, niczym już nie rządzą i stoją na skraju zagłady."
Jak grochem o ścianę normalnie. Pisanie o zagładzie gatunku było trędi, ale w poprzednim tysiacleciu, Malacar. Przygodówki to nisza. I co do tego nie ma wątpliwości. Ale jak chcesz mi wmówić, że gatunek stoi na skraju zagłady, bardzo proszę o konkretne argumenty.
Ja jeszcze dodam, że przygodówki są na najlepszej drodze do "odrodzenia" (dla tych, dla których już umarły). Wystarczy spojrzeć na listy zapowiadanych tytułów i można dojrzeć, że jest ich tam całkiem sporo. A że większość z nich to raczej niszówki... cóż, trudno zaprzeczyć, ale faktem jest, że przygodówki żyją, mają się dobrze (i coraz lepiej!) oraz są na najlepszej drodze do tego, żeby odzyskać dawną świetność.