Komentarze: Christopher Lloyd powraca do przyszłości!
O! Bardzo mnie ucieszyles ta informacja. Ostatnio obserwuje jakies powrotne zainteresowanie tematem Back to the Future. Mialem nadzieje, ze wiaze sie to z planami na nowy film z tej serii, ale gra... gra tez moze byc. :] Martwi mnie jedynie fakt, ze Telltale Games ma byc developerem. Nie mam dobrej opinii o tym studiu. Widzialem na screenach, filmikach i recenzjach ich najwieksza do tej pory produkcje, czyli serie gier Sam & Max, bazujacej na kreskowce. Wyglada mi to na gniot bazujacy na popularnosci bohaterow. Pozostaje czekac na pierwsze zapowiedzi i liczyc na to, ze Telltale Games nie zmarnuje potencjalu tej produkcji i czasu Lloyd'a. ;]
CTSG--> TellTale Games robi naprawdę świetne gry. Chociaż nie każdy musi lubić przygodówki Point&Click. Dlatego BTTF w ich wykonaniu nie będzie się różnił zbytnio od Sam&Maxa, bo po co zmieniać coś co sprawdza się bardzo dobrze?
@Likfidator: Nie gralem w zadna czesc serii, wiec nie jestem w stanie ocenic gameplay'a. Niestety po screenshotach i filmikach widze, ze jakosc animacji i modeli jest raczej marna... A gry typu point'n'click bardzo lubie, wiec nie w moich preferencjach tkwi problem.
CTSG--> Mi grafika nie przeszkadzała, byłem tylko zdziwiony, dlaczego ma tak wysokie wymagania! To co pokazał S&M1 powinno śmigać na Riva TNT 1, a nie mulić się na karcie, która odpala Obliviona w 20 fps przy niskich detalach.