Czasopismo: CD-ACTION Numer Specjalny 01/2011
Dobrze, że Armę dali, wersja z torrentów mi nie działała :D.
W recenzjach o większości tytułów nie słyszałem, dobrze się dowiedzieć o nowych grach.
Przydałaby się jakaś recenzja Terrarii, interesuje mnie ten tytuł, a ma on bardzo wysoką popularność.
Oo kupie bo czekałem sobie specjalnie by coś poczytać o DiRT3 jak i czasem nudze sie to sobie legnąć i coś poczytać
Fajna okładka, pełniak też niczego sobie choć mam już od premiery.
Nie mam pojęcia cóż to takiego ta Robotica.A Armę II to nie lublu takich gier.No ale z pewnością nabędę numer.
Bardzo ciekawy numer, ggry na DVD również ciekawe zwłaszcza ArmaII, bo o Robotica nic nigdy nie słyszałem.
CD-Action można by było kupować nawet w ciemno, przynajmniej jeśli chodzi o jego zawartość pisemną, bo jeśli chodzi o gry to nie każdego mogą one usatysfakcjonować. Chociaż nie wiem jak można kupować tak wspaniałe pismo wyłącznie dla gier. To tak jakby ktoś wchodził na gry-online tylko i wyłącznie po to by pochwalić się wykupionym abonamentem ;).
Heh jestem z tym pismem już 15lat łezka się w oku kreci :) Numer nabędę robotica cool gra ^^ciekawi mnie tez jad smuglera na rivina :P
Numer dzisiaj będe miał :) Ale dlaczego nie ma dyskobola?!?!?!?!?!
Jak nie ma jak jest?
Musisz wejść w tryb medytacji aby ujrzeć dyskobola.