Czasopismo: CD-ACTION 02/2011
No ciekawy numer się szykuje. Pełne wersje też niczego sobie.
Czy ja dobrze widzę i NFS:HP będzie już w jakiejś reedycji ?
SzymEn przykro mi ale źle widzisz :) NFS: HP jest już w dziale "Gry na iOS:" czyli gry na iPhone i iPod touch :) A numer ciekawy jak zwykle:) Z pełnych to tylko DMC się przyda bo jakoś w Tomb Raidera nie mam ochoty grć:) Ale ważne żeby co poczytać było;)
Kumpel kupuję, wiec mi nie pozostaje nic innego jak wbić i sobie poczytać bo jest ciekawie :D
NFS: HP jest już w dziale "Gry na iOS:
No tak nie zauważyłem iOS.
Dali kurs szybkiego czytania. A to oznacza, że chcą, żeby ludzie szybciej czytali, bo mają w planie wydawać częściej CD-ACTION. A to z kolei oznacza więcej numerów w ciągu roku i zwiększenie zysków, co przełoży się na redukcję kosztów związanych z podwyżką VAT. Oczywiście jeśli sprzedaż pozostanie na tym samem poziomie. Sprytnie xD
Killzone III dostał w CDA 9/10 jednak CDA to potęga w PL jeśli chodzi o pierwszeństwo w publikacjach :]
uch killzone 3? sporo lat nie czytalem cda, ale z tego co pamietam to gier konsolowych nie recenzowali nigdy :o no ale coz, w dobie internetu trzeba walczyc o kazdego :d
Ja go już mam!I jest fajny!Na przykład onlive czy gra 2010 roku w którym internecie wygrał Mass Effect 2,a u redakcji Red read redeption!
Widzę, że CDA pisze o grach konsolowych. WOW!
Chyba wrócę do kupowania tego czasopisma (Po 7 latach) :P
@Newbieee
Fail to ty ,bo nie odróżniasz czasopisma od gazety...
Oj zawrzyjcie żuchwy...albo lepiej powiedzcie mi którą grę CDA wybrało na grę roku 2010 :)
Dzisiaj kupiłem i powiem ci że to... ,,nagły atak zaniku pamięci'' eee o czym to ja? A tak, fajnie mi się czytało recenzje Killzona 3:)
Uhh no cóż, ostatnie polskie pismo schodzi na psy... Trzeba się rozejrzeć za jakimś zagranicznym.
Ktosie zaczynają trąbić o rzekomym "spadku jakości" polskich czasopism o grach. Bzdura! No, prawie. CDA trzyma dobrą formę i wspierają fikcyjną akcję "STOP! barierze między pc-towcami, a konsolowcami". To miły gest w stronę tych drugich, a i ja nie mając konsoli o RDR czy Killzone 3 chętnie czytam. Pełniaki w porząsiu tylko szkoda, że znowu Lara.
Formę zaś stracił Play (kupowałem od 2004 do 2008 i dwa numery nowego Playa) i to co tam wypisują to popłuczyny. Ile tych felietonów można tam wpakować.
Grą roku 2010 została wg CDA...
spoiler start
RDR
spoiler stop
No miły gest to to nie jest, konsole mają swoje gazety, a bariera jest, była i będzie. Olali po prostu pcty i poszli na komerchę.
Zgiń byłoby poprawniej, ale Umrzyj ma tą moc w sobie, dlatego Umrzyj, nie Zgiń!