Komentarze do wiadomości: Amazon stworzy konsolę z systemem Android

Forum Android
Dodaj komentarz
09.08.2013 13:51
Stra Moldas
1
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Wszyscy teraz robią te konsolki, a nic z tego nie wynika. Myślę, że tutaj będzie tak samo i sprzęt przejdzie bez echa.

09.08.2013 18:23
2
odpowiedz
anymous
68
Generał

Problem w tym, że twórcy chętniej wydają gry na iOS niż androida.

09.08.2013 22:54
Stra Moldas
3
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Apple w kierunku konsol(ek) raczej nie pójdzie.

09.08.2013 22:57
marszym
4
odpowiedz
marszym
98
Let The Sky Fall

OUYA się zapowiadała świetnie, a wyszło... chyba średnio. Nie wiem, czy konsolki tego rodzaju mają przyszłość.

10.08.2013 00:17
jarooli
5
odpowiedz
jarooli
111
Would you kindly?

OUYA się zapowiadała świetnie,
What? Ta szajsowata "konsola" od samego początku zapowiadała się na totalną klęskę i nikomu niepotrzebny badziew. Wystarczyło mieć chociaż trochę oleju w głowie i obeznania w grach żeby przewidzieć, że sprzęt do odpalania gier z telefonów na telewizorze nie ma żadnych szans powodzenia. Co i zresztą się potwierdziło. Szczerze, mam nadzieję, że żadna z tych konsol na Androidzie nie odniesie sukcesu i każda, która powstanie odniesie klęskę i brak zainteresowania ze strony konsumentów.

10.08.2013 10:15
Stra Moldas
6
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Zgadzam się z jaroolim. Takie twory nie mają szans i z góry wydają mi się skazane na niepowodzenie. Chyba, że zaskoczyłyby czymś naprawdę wyjątkowym.

Forum Forum Android
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl