King Kong - dzisiaj 21:20 na TVP1
Całkiem niezły film twórcy Władcy Pierścieni i Hobbita. Efekty bardzo dobre, do tego interesująca obsada: Watts, Black i Brody, sam małpiszon też jest ciekawym osobnikiem. :D No i na jedynce nie ma reklam, więc seans nie będzie przerywany. O 20:10 na Polsacie leci druga część Epoki Lodowcowej (sam jakoś nie przepadam, "tylko" dobra bajka) a o 21:55 Obcy: Przebudzenie (jedyna część, której nie widziałem, chyba poczekam i obejrzę).
Całkiem niezły film twórcy Bad Taste, Meet the Feebles i Braindead.
Poprawiłem.
o 21:55 Obcy: Przebudzenie (jedyna część, której nie widziałem, chyba poczekam i obejrzę).
Wyświadcz sobie przysługę i nie rób tego. Chociaż jeśli widziałeś obydwie części AvP, Resurrection wydaje się być w miarę zjadliwe.
Yoghut - chowam, bo może ktoś nigdy nie widział żadnego King Konga. :D
Mephistopheles - oj tam, Władcę Pierścieni kojarzy chyba każdy, a z filmów podanych przez Ciebie, tylko Martwica Mózgu jest znana.
Co do nieoglądania Obcego - naprawdę aż tak źle? AvP 1 widziałem, dało się przeżyć, dwójki nie tykałem.
Dla mnie King Kong to tylko pojedynki goryla z dinozaurami, same dinozaury i wielkie robale :)
[4]
Po Braindead, Jackson nigdy już nie wrócił do dawnego poziomu. Ale niech będzie - King Kong był całkiem niezły.
Czwarty Alien jest niesamowicie głupi i na siłę inny od poprzednich. Owszem, jest lepszy niż obydwa AvP razem wzięte, ale to można powiedzieć o niemal każdym filmie.