Jakie wizje miasta można odnaleźć w sztuce i literaturze? Omów zagadnienie, odwołując się do obrazu Paryż widziany z okna Marca

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
28.03.2015 08:41
1
odpowiedz
Drone334
43
Pretorianin

Jakie wizje miasta można odnaleźć w sztuce i literaturze? Omów zagadnienie, odwołując się do obrazu Paryż widziany z okna Marca

Witam mam takie pytanie, mam takie polecenie a do tego obraz "Paryż widziany z okna Marca Chagalla" ale nie wiem jak mam to zrobić, jest to zadanie maturalne i musze się przygotować, pomoże ktoś ? :P

28.03.2015 08:46
DanuelX
2
odpowiedz
DanuelX
82
Kopalny

Ile płacisz?

28.03.2015 08:55
Bullzeye_NEO
3
odpowiedz
Bullzeye_NEO
243
1977

petersburg ze 'zbrodni i kary', paryz z 'w matni' zoli

25.05.2015 17:29
4
odpowiedz
zanonimizowany1095347
1
Junior

Serdecznie polecam bloga maturalnego, na którym znajdziesz analizę tego tematu, nazywa się maturkazpolskiego . blogspot. Tam jest analiza tego obrazu i ogarnięte motywy. Wystarczy, że wpiszesz w google "Wizje miasta? Oui, Paris!" Jak wyślesz do admina maila z zapytaniem, to ogarnie Ci każdy temat. Pozdro milion!

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl