Jakie słuchawki do 100zl
Poszukuje słuchawki z mikrofonem do gier mój budżet to max 150zł .
Najlepiej aby słuchawki były z allegro.
Dzięki i czekam na propozycje
Sam szukałem nie tak dawno i na wszystkich forach pisali, że przy takim budżecie headsety (a więc zestawy słuchawki+dołączany bezpośrednio mikrofon) są nieopłacalne. Po prostu słabsze jakościowo niż osobne słuchawki i osobny mikrofon. Ostatecznie sam kupiłem Superlux HD681 +Mikrofon Zalman ZM-Mic 1. Słuchawki bardzo w porządku. Mikrofonu nie przetestowałem jeszcze. Naczytałem się, że za niską cenę to słuchawki z firmy Superlux nie mają zbyt wielkiej konkurencji. Jeśli była to prawda, to nie sądzę, żeby coś się zmieniło, zakupu dokonywałem niecałe 2 miesiące temu. No i ja kupiłem tanią wersję słuchawek, są też troszkę droższe, podobno nieco lepsze.
Mogę kupić słuchawki za 200zl Razer kraken pro które na allegro kosztują 189 zl,ale myślałem ,ze za niższa cenę tez zdołamy kupić słuchawki z których bede zadowolony
Kolega nietoperz dobrze mówi, lecz od swojej strony poleciłbym wersję 681B - bardziej zrównoważone granie i ogólnie przyjemniej dla mnie. Ogólnie Superluxy mają wyśmienity stosunek ceny do jakości.
Creative fatality - używam ich od lat i nie zmieniłbym na żadne inne " do gier" ;)
Ja pomimo wszystko brałbym HD681 + Zalman ZM-MIC1
Słuchawki są wszędzie polecane i sam je będę na dniach zamawiać.
Obecnie posiadam Fatal1ty i co mogę o nich powiedzieć? Za 100 zł można by znaleźć słuchawki 1000x lepsze (patrz: HD681 :D). Grają jako tako, słuchawki były na gwarancji, pół roku później mikrofon poszedł sobie nie działać.
Każdy kto poleca Fatality albo jest głuchy albo nigdy nie korzystał z przyzwoitych słuchawek. CHOLERNIE przereklamowane ścierwo. Działają sobie jak chcą, szybko się psują.
Jeśli koniecznie chcesz headset to proponuję dozbierać do HyperX Cloud, najlepszy headset jaki miałem, tyle że w granicach 3 stów.
Nie słuchaj polecających osobny mikrofon. Raz, że jest to niewygodne, a dwa że taki mikrofon zbiera WSZYSTKO wokół. Nie ma nic bardziej wkurwiającego na TSie niż taki hipsterek-audiofilek którego ukochane Superluxy z mikrofonem Zalmana zbierają nie tylko to co on mówi ale wszystko w promieniu 100 metrów z psem sąsiada włącznie.
W granicy 150zł masz bardzo dobre Creative Tactic 3D Alpha albo Plantronics Gamescom 388.