jakie MMO
Oglądając ostatnio anime Sword Art Online. Naszła mnie ochota na jakieś MMO.
W swojej karierze tego typu gier więcej czasu spędziłem tylko z Lineage 2.
Nie chce WoW ze względu na cukierkowatość grafiki. Nie przemawia to do mnie.
Nie chce również już MMO jak Lineage gdzie przez większość czasu tłuczemy moby (grind?).
Coś możecie polecić? Zastanawiam się na guild wars 2 choć fajnie byłoby mieć wybór.
Jeśli chodzi o MMO typu F2P to bardzo chętnie bo po miesiącu zapał może mi przejść. Tylko niech płatności będą sensownie zrealizowane. Nie wskazane są sytuacje gdy najlepsza jest ta osoba, która najwięcej wpłaca.
We wątku Anime Games spekulowaliśmy o grze osadzonej w uniwersum tego anime. Widział bym ją właśnie tylko jako MMO.
Z Tego co słyszałem ostatni Star Wars The Old Republic stał się free to play. Może ta produkcja cię zainteresuję.
Odrzucanie króla MMO z powodu rzekomo cukierkowej grafiki to głupota no ale okej. Jeśli nie WoW to może RIFT? IMO nr.2 w tym momencie. Ew.TERA , z zajebistym systemem walki (w sumie pasuje skoro naszlo Cię po Sao :p). Z f2p to albo Aion albo AoC. TORa bym nie tykal - f2p tora spustoszy Twój portfel,i brak end game. Brak end game i sensownych nagród w dungeonach to natomiast problem gw2. Ja osobiście czekam na TESO... btw. jesli chodzi o sao to w 2013 wychodzi oculus rift.