jakaś alternatywa dla GTAV??
Czy zna ktoś SANDBOXA na ps3, z realistyczną fizyką i multiplayerem?? GTAV to porażka to prawie saints row3, no dosłownie nie ma w co grać. Chodzi mi o grę podobną do poprzednich części GTA, jazda wszystkimi dostępnymi pojazdami, wolność w grze czyli robimy co chcemy.
Chodzi mi o grę podobną do poprzednich części GTA, jazda wszystkimi dostępnymi pojazdami, wolność w grze czyli robimy co chcemy.
GTA V. Nie dziękuj.
Spróbuj Just Cause 2. "Jedynka" to porażka, zresztą *chyba* nie wyszła na konsole, ale w "dwójkę" gra się całkiem przyjemnie.
"Jedynka" to porażka, zresztą *chyba* nie wyszła na konsole
PS2, Xbox, Xbox360
https://www.gry-online.pl/gry/just-cause/z9b7
Just Cause 2 jest bardzo fajne, z nowszych to Sleeping Dogs, tylko tam trochę arcade'owy model jazdy i nie wiem jak z multiplayerem.
Polecam Sleeping Dogs. Duży teren, fura zbierajek, zróżnicowane zadania i wiele mord do obicia. Ja się wciągłem na maxa.
Też polecam Sleeping Dogs!!!
Saints Row 3 i IV, obie gry biją na głowę serię trójwymiarowych GTA (bo z GTA 2D bardzo lubiłem GTA2 np.), polecam gorąco
GTAV to porażka to prawie saints row3
hurr
Saints Row 3 i IV, obie gry biją na głowę serię trójwymiarowych GTA
durr
Sleeping Dogs jest naprawdę niezłe, tyle że nie ma multiplayera. Ale jak liczysz na to że znajdziesz coś w kategorii sandboxów co pobije GTA V, to chyba się przejedziesz.