Jaką grę wybrać?
Siemka!
Mam pytanie, bo jutro chcę iść kupić sobie grę, ale mam taki wybór, że nie wiem, którą wziąć. Jak sądzicie, która z tych jest najlepsza?
-Batman: Arkham City
-Battlefield 3
-The Elder Scrolls V: Skyrim
-Assassin's Creed: Revelations
Napiszcie co wy byście wybrali. ;) Może pomoże mi to w wyborze.
W zasadzie co gra to inny gatunek.
Jak lubisz RPG to oczywiście Skyrim.
Batman też podobno niezły
Battlefield 3 starczy Ci na bardzo długo, multiplayer.
Assasin zebrał nieciekawe opinie więc ten tytuł bym odradzał
Ciezki wybor... Dla mnie odpadl by BF3 - niestety, jest to jednak jedna z najbardziej przereklamowanych gier roku. Dalej, ACR jest juz tym samym co bylo wczesniej, kupic go tylko dla fabuly - choc mysle, ze w tym przypadku lepiej czekac na "Ubisoft Exclusice". TESV:Skyrim i Arkham City to dwie mocne gry. W tym przypadku zdecyduj co lepiej bedzie wybrac. W moim odczuciu byl by to The Elder Scorlls V - dlugosc rozgrywki i jego "wciaglosc" sa wystarczajace, aby w grze spedzic wiele, wiele godzin, nie nudzac sie.
No to zostało teraz już starcie:
Skyrim vs. Batman
Teraz to będzie ciężko... ;)
@up - ?! - skad te wnioski - mniejsza o to - bierz Batmana, przynajmniej ja bym tak zrobil.
Teraz to własnie prościzna w wyborze. Cięzko to by było między Batmanem, a Skyrimem.
Bierz Batmana :)
@UP - Swieta prawda, ciezki wybor to Batman vs TES - a nie Goliat vs Dawid - gdzie Dawid to Batman
Hmmm... Chyba na prawdę ciągnie mnie do tego Batmana. Na święta pomyśli się o BF3 albo Skyrim raczej ;)...
[2] gdzie assassins creed revelations zebral nie ciekawe opinie? na tvgry od dela?...
jak lubisz popykac w dobra gre akcji z kozacka fabula to bierz assassins creed revelations, jak chcesz miec gre na sporo czasu to bierz skyrima, a jak chcesz miec dobra zabawe w multi to bierz battlefielda, o batmanie sie nie wypowiem bo nie gralem i raczej przez najblizszy czas nie bede, poniewaz nie za bardzo ciekawi mnie ta gra.
[9]
Nie bierz Skyrim na święta, bo będziesz miał wigilię w Tamriel, a nie z rodziną przy stole ;d
[11] True story, nie graj w to bo do lutego od kompa nie wstaniesz...Powinno być ostrzeżenie na pudełku, ta gra jest niebezpieczna...
Prześpię się i zastanowię, bo może jednak Skyrim ? :D Trochę mnie przekonaliście.
Chcesz gre na dlugie tygodnie w multi - Battlefield 3
Chcesz gre na dlugie tygodnie w singlu - Skyrim
Chcesz gre z naprawde dobra mechanika, fabula i lubisz Batmana - B:AC
Chcesz gre opartej na tej samej mechanice co dwie poprzednie tylko z innym miescie - ACR
Na serio nie mogę się teraz zdecydować czy Skyrim czy Batman. Jedna i druga gra mi się podoba.
Skyrim
Bierz Skyrim - @UP -> -.-
Najlepszym wyborem będzie Battlefield 3, a jeśli nie za bardzo lubisz strzelanki, to weź Batman:AC.
Dobra, po długim namyśle. Skyrim już kupiłem, a zostało mi jeszcze trochę pieniędzy. Teraz pytanie: Battlefield 3 vs. Batman: Arkham City. Proszę o szybką odpowiedź.
Batman:Arkham City jest świetny,jeśli w asylum grałeś to kupuj bez namysłu;jeśli nie t i tak kupuj;)
No to trochę sobie dzisiaj pogram ;). Mam Skyrima i Batmana. Dzięki za pomoc!
Grałem we wszystko co wymieniłeś, i batman i skyrim to najlepszy wybór.