Jak zdobyć popularność?
Siema!
Postanowiłem zrobić sobie portal o grach. Już go postawiłem teraz uzupełniam treścią. Macie pomysły jak go rozreklamować?
Musiałby być gdzieś na 1 stronie wyszukiwania w google. Wtedy popularność gwarantowana ;)
spoiler start
Tylko ja skojarzyłem temat wątku z popularnością w życiu? ;P
spoiler stop
Nic nie rób. Słomiany zapał ci minie po miesiącu i będzie po sprawie.
Największe serwisy zatrudniające kilkudziesięciu pracowników (znających się na swojej robocie, jeżdżące na ekskluzywne pokazy zamknięte) potrafią upaść z dnia na dzień, a ty sam jeden chcesz zrobić konkurencyjny portal?
Tutaj to nie przejdzie:
nie wolno podawać na Forum w żadnej formie linków do polskojęzycznych serwisów poświęconych tematyce gier (traktujących o więcej niż jednej grze), jeżeli znajdują się one poza serwerami firmy GRY-OnLine. Wyjątkiem od tej reguły są, prywatne niekomercyjne strony poświęcone jednej grze lub serii gier i serwisy aukcyjne;
Nie chcę Cię zniechęcać ale nic z tego nie będzie. Jest sporo dużych, komercyjnych serwisów które i tak mają garstkę stałych użytkowników i jedynie od czasu do czasu ktoś postronny tam zaglądnie przez przypadek. Co dopiero jeśli mowa o nowym, zapewne mało profesjonalnym serwisie dopiero co założonym przez świeżego w temacie internauta? Teraz z takimi "serwisami" jest jak z blogami. Jest tego masa i trzeba zrobić coś naprawdę ambitnego lub na odwrót- głupiego by "zabłysnąć".
Tak jak w [5] - za tydzień o tym swoim super serwisie zapomnisz. ;)
http://drninja.wordpress.com/2007/11/05/jak-byc-fajnym-part-1/
edit. o sorka, przeczytałem tylko tytuł ;x ale może komuś się przyda
Ja też po tytule myślałem że chodzi o popularność w życiu. Już chciałem zaproponować przejście nago po mieście. Na pewno by w telewizji przynajmniej wojewewódzkiej wspomnieli.