jak się to nazywa ?

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
20.12.2014 21:07
1
odpowiedz
Malaga
153
ma laga

jak się to nazywa ?

szukam skoroszytu (nie bloku) którego kartki są w kratkę, ale w taką specjalistyczną kratkę "techniczną" a nie kratki co 5mm. Kiedyś pamiętam w szkole używało się takich bloków gdzie kratki były czerwone, stawiane co 1mm z pogrubionymi liniami co 5/10mm.

Niestety wpisywanie w allegro/google "zeszyt w kratkę" wypluwa wyniki zwykłych zeszytów które się stosuje na lekcjach matematyki a mi chodzi o bardziej dokładną kratkę, z tym że nie wiem po jakich słowach kluczowych szukać

20.12.2014 21:09
zielele
2
odpowiedz
zielele
162
Legend

zeszyt milimetrowy?

20.12.2014 21:17
👍
3
odpowiedz
Malaga
153
ma laga

wielkie dzięki :) nawet nie wiedziałem że to tak banalna nazwa :)

20.12.2014 21:38
PanSmok
4
odpowiedz
PanSmok
266
Legend

Chcialem napisac papier milimetrowy ale kolega z postu nr 2 mnie ubiegl...
Ehh - wspomnienia. Ile sie na tym cholerstwie wykresow do sprawozdan narobilo...

20.12.2014 22:13
marcin00
5
odpowiedz
marcin00
109
Forumowy Wilk

Mnie szlag trafia jak słyszę o wykresach...
Przeważnie żeby zaliczyć jeden wykres trzeba zmarnować 3-4 kartki z bloku bo raz niepewności za grubo zaznaczone innym razem kreska "niechlujnie" narysowana(żeby było śmieszniej raz skserowałem wykres, który był "źle", a na drugi dzień wszystko w porządku*).
Nie wiem jak to wygląda na studiach, ale cytując naszego fizyka "musicie się nauczyć rysować porządne wykresy bo będzie to bardzo potrzebne na studiach..."

spoiler start

*Ach te ksera... jakież magiczne właściwości posiadają ;)

spoiler stop

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl