Jak pozbyc sie myszy na wycieczce
Witam na wycieczce w pokoju mamy mysz jak sie jej pozbyc. Normalnymi sposobami
Wycieczka - obstawiam max. 4 dni. Raczej was nie zje; olejcie, niech sobie żyje i denerwuje innych wycieczkowiczów po was :)
Zgłoście do recepcji pensjonatu jeśli Wam tak bardzo przeszkadza. W końcu za coś płacicie, nie ?
Wysmarujcie pomieszczenie "Lizol-em":) Zapach moze nie bedzie przyjemny, ale mysz powinna pasc a wy sie przy okazji ostro nawalicie oparami :)
Ja na obozie intergracyjnym pewnej nocy zostałem obudzony, przez coś, co mi biegało po twarzy. Jak się okazało, domek z nami dzieliła sympatyczna myszka - nie wypędzaliśmy jej, tylko trochę ograniczyliśmy terytorium i do pokoju z łóżkami nie wpuszczaliśmy. Skubana uwielbiała siedzieć w koszu na śmieci, trzeba było uważać, żeby nie wyrzucić jej razem ze śmieciami do kontenera :)
A na marginesie - o myszy jeszcze nie wiedzieliśmy, kolega śpi na ostrej bani i coś go budzi. Patrzy, a tu myszka biega - "O k..., to jednak prawda, przesadziłem - widzę białe myszy!" i przerażony padł i zasnął. Ulga jaką poczuł kiedy zobaczył ją też na trzeźwo była ogromna :)
Nie ma to jak korzystać na wycieczce z komputera.
[6] brudasy z was przecież mysz śmierdzi tak, że się wytrzymać nie da w pokoju z nią.