jak grac w magica na dwie osoby
mam pytanie czy mozna grac w magica na jednym komputerze w dwie osoby bo ja chce grac z moją sis
Można nawet w 4 :) Na dodatek gra w kilka osób jest duuuużo fajniejsza w porównaniu do gry samemu :)
IMO jeden z lepszych i zabawniejszych COPów w jakie grałem.
Przy jednym kompie, gdzie jeden gra padem nie polecam. Próbowałem opanować go grając kumplem, ale rzucanie czarów idzie 3x wolniej niż na klawie :P
Co to jest sis? Znów jakieś młodzieżowe zangielszczenia?
siostra czyli sister
NO CO TY! Nie wiedziałem!!
Ciężko było napisać po polsku tylko jakieś głupie gimbusowe sis? Ładna przynajmniej?
trudneycie - weź się człowieku opamiętaj. Wszystkich wkoło wyzywasz od gimbusów chociaż sam niedawno skończyłeś gimnazjum. Nic Ci do tego jak Cieciuch pisze, jego posty, jego konto - może robić co chce. Zamiast robić niepotrzebnego spamu w każdym wątku, wyjdź na dwór, na świeże powietrze, dobrze Ci to zrobi.
facet popieram thermometrr wez sie człowieku odwal moja sis ma 8 lat
trudnezycie ogarnij sie i zacznij mówic jak człowiek ty pojebusie
co za nie ogar!!!!
Przecież troll, jego powino się ignorować.
Jaki znowu troll? Wyraziłem swoje zdanie i tyle. Nie lubię jakiś angielskich zapożyczen, mamy swój język i o polsku powinniśmy pisać. Nie jakieś durne sis...
Thermometrr Ty się naucz czytać ze zrozumieniem. Nie wyzywam nikogo od gimbusów, tylko piszę jak owe słowo idiotycznie brzmi... ZNACZNA różnica.
[19] To zły temat znalazłeś do tego. Chcesz się wypowiedzieć to zrób osobny wątek, a nie zaśmiecasz.
https://www.gry-online.pl/forum/kafar-nie-z-silowni-tylko-z-budowy-raczej/z6c17308
[2]
cool story bro
https://www.gry-online.pl/forum/jak-uwazacie/z7c16bf5
[17]
Kolejny gimbus któremu podłączyli komputer na weekend i zakłada durne wątki, wynocha.
Pierwszy post jakoś po polsku nie brzmi, od gimbusów wyzywasz baaardzo często w swoich postach, "trollowanie" też się często pojawia w różnych formach, a to polskie słowo nie jest. Poza tym skończ to ubliżanie ludziom przez internet, bo to już naprawdę robi się nudne panie... Kiedyś miałem jako takie zdanie o Tobie, ale już przesadzasz, bo co 2-3 Twój post, to ubliżanie i wyzywanie innych. Nie tylko ja tak zapewne uważam, ale Ty i tak wszystko zignorujesz i wciągniesz jednym uchem, wylejesz drugim i pójdziesz siać zamęt dalej.