Irytujący przerywnik radiowy.

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
22.08.2013 23:28
😊
1
odpowiedz
mackof
46
Generał

Irytujący przerywnik radiowy.

Ostatnio rankami w okolicach szóstej dręczy mnie straszliwy sąsiad głoośno słuchając radia z porannymi wiadomościami (Stara Ochota, Warszawa). Chciałbym prosić o pomoc w ustaleniu nazwy nadającej stacji. Charakterystycznym elementem są mocno drażniące wysokie dźwięki pełniące funkcje czegoś w rodzaju przerywników między wiadomościami. Próbuję już od jakiegoś czasu znaleźć jakkolwiek te stacje w google, jednak nie udaje mi się, być może również dlatego, że poza tym charakterystycznym "przerywnikiem" nic o tej stacji nie wiem.

22.08.2013 23:33
piokos
2
odpowiedz
piokos
108
27 do 1

Pytałeś sąsiada? Nie? To zapytaj.

22.08.2013 23:37
Stra Moldas
3
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

A leci dużo muzyki, czy może niewiele? Podkład pod serwis informacyjny to ma każda stacja, ciężko będzie ustalić w tej formie.

23.08.2013 00:13
😉
4
odpowiedz
zanonimizowany602264
153
Legend

[2] +1. Idź jutro rano i spytaj co za radio... Mamy Ci z głowy wyczytać jaki był to dźwięk?

23.08.2013 00:22
5
odpowiedz
mackof
46
Generał

zdaje sobie sprawę, że to zdecydowanie za mało informacji, ale pomyslałem, że anuż może ktoś miał podobne doświadczenia estetyczne i mi podpowie :)

23.08.2013 01:23
j-bobo
👍
6
odpowiedz
j-bobo
131
Bobek

przerwyniki między wiadomościami, to pewnie mają zetka i rmf, bo u nich jest to krótki program, więc wszystko w pośpiechu, byleby zdążyć puścić patrycję markowską i jej kolejny odcinek smutnej historii o porzuceniu, zdradzie itp.
Jedynka ma tylko na początku (w zajawkach) takie coś, ale potem,gdy jest rozwinięcie tematów, to nie ma żadnego podkładu.

przynajmniej tak pamiętam, bo dawno nie słuchałem radia.

23.08.2013 01:26
Devilyn
😱
7
odpowiedz
Devilyn
217
Organised Chaos

Może jest szpiegiem i słucha radiostacji numerycznych.

23.08.2013 01:30
Stra Moldas
8
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Eska i RMF Maxxx mają słabiutkie serwisy, więc wątpliwe, aby to było to. Ale Warszawa to może być nawet jakieś lokalne radio. Spróbuj wyłapać więcej. :)

j-bobo -> Serwisy akurat mają konkretne.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl