I że niby Mariusz Wach jest wolny...?

Forum Sportowe
Odpowiedz
07.11.2012 23:02
AvengerXXX
1
odpowiedz
AvengerXXX
112
Senator
Wideo

I że niby Mariusz Wach jest wolny...?

Jeżeli to co zaprezentował na oficjalnym treningu medialnym przed walką jest dopiero cząstką tego, co będzie w ringu to MIAZGA jak dla mnie!

http://www.youtube.com/watch?v=HZ0DP1GJN4k&feature=g-all-c

Co myślicie?

spoiler start

Akcja 0:37 :>

spoiler stop

07.11.2012 23:11
2
odpowiedz
zanonimizowany850519
3
Pretorianin

miazga to z niego zostanie po walce

hehe

07.11.2012 23:16
Ciekawt Fryzjer
3
odpowiedz
Ciekawt Fryzjer
16
Pretorianin

obudź się polaku cebulaku, nie ma mocnych na kliczko, wach moze wytrzymac pare rund tylko na tyle go stac. a ze walnal kilka razy na otwartym treningu nie robi z niego czarodzieja boksu

07.11.2012 23:19
AvengerXXX
4
odpowiedz
AvengerXXX
112
Senator

Kliczko nie jest robotem i ma słabe strony, a jak sam mówił, walka z Wachem będzie jego najtrudniejszym wyzwaniem więc to chyba coś znaczy. Jeszcze się zdziwisz, gdy ręka Wacha zostanie uniesiona do góry. Ja wierzę w niego z całego serca i życzę mu powodzenia!

07.11.2012 23:23
5
odpowiedz
zanonimizowany858626
26
Senator

Kliczko nie jest robotem i ma słabe strony, a jak sam mówił, walka z Wachem będzie jego najtrudniejszym wyzwaniem więc to chyba coś znaczy.

Hmh, oznacza to, że pompuje się medialną otoczkę by zarobić kasiorkę? :]

IMO jedyna szansa Wacha to nisko opuszczona lewa ręka Kliczki i jakiś lucky punch.

07.11.2012 23:30
AvengerXXX
6
odpowiedz
AvengerXXX
112
Senator

Waga ciężka jest nieprzewidywalna. Pierwszy raz będzie taki pojedynek, w którym Kliczko nie jest wyższy od rywala i nie będzie mógł sobie go ustawić i obijać z góry :) Zobaczymy jak będzie!

07.11.2012 23:33
Lateralus
7
odpowiedz
Lateralus
152
Last Of The Wilds

ale z Mariusza byk. Ma zajebiste warunki na wagę ciężką... Mozliwe że wygra przed czasem :) Kliczko już się wypala...

07.11.2012 23:36
peterkarel
8
odpowiedz
peterkarel
61
Legend
Wideo

To jest szybki człowiek : http://www.youtube.com/watch?v=veRtesXr9Rc
a jak sam mówił, walka z Wachem będzie jego najtrudniejszym wyzwaniem więc to chyba coś znaczy.
A co biedny ma mówić :( Nikt nie jest w stanie go pokonać. No chyba, że nowotwór :| i to niekoniecznie :|

07.11.2012 23:45
9
odpowiedz
zanonimizowany858626
26
Senator

Kliczko już się wypala...

który Kliczko, chyba nie młodszy...?

08.11.2012 08:05
jasonxxx
10
odpowiedz
jasonxxx
155
Szeryf
Wideo

http://www.youtube.com/watch?v=HZ0DP1GJN4k&feature=g-all-c

Co myślicie?

Akcja 0:37 :>

Ja myślę, że pomyliłeś linki, bo nic w tym filmiku nie widzę interesującego.

Wachowi daję 5 rund, a to i tak optymistyczne założenie. Przecież to nie ta liga. Walka równie śmieszna co z młodszego z Mormeckiem. Waga ciężka w obecnych czasach to jakiś żart. Wyobrażacie sobie żeby ktoś taki jak Wach dostał szansę na walkę z Lewisem, Holyfieldem, Bowem itd?. Obejrzę tylko dla zasady...

08.11.2012 09:24
Mutant z Krainy OZ
11
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
269
Farben

Gdzie ta szybkość na filmiku? Ładowanie w zdjęcie, które nie oddaje, to nie to samo co boksowanie z żywym człowiekiem z żelaza.

08.11.2012 10:54
w o y t e k
12
odpowiedz
w o y t e k
148
Gavroche

Przyjrzyj sie treningowi Kliczki. Po pierwsze jest dwa razy szybszy, po drugie dwa razzy mocniejszy (u Wacha raczej trener bije jego rekawice), po trzecie uderza w tarczę w różnych płaszczyznach, błyskawicznie reagując na to gdzie trener ja wystawi. Wach wali jakby drzewo rąbał : na punkt i przewidywalnie, niemal zawsze po tej samej lini. Te parę haków na początku to takie ozdobniki bez mocy.

Całym sercem jestem za naszym, ale.... ten trening nie napawa optymizmem.

Szanse zawsze są. Teoretycznie ciężki pancernik z drugiej wojny światowej mógłby wygrać ze współczesnym niszczycielem klasy 45. Gdyby trafił.

Forum Forum Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl