Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: GTA V Rockstar Social Club a GTA V Steam

06.08.2018 13:25
1
dawidmistrz47
1
Junior

GTA V Rockstar Social Club a GTA V Steam

Witam. w steam jest taka opcja, że gdy pobieram jakąś grę to mogę zaznaczyć, żeby nie było na pulpicie i menu start.
Czy w Social Club też taka opcja jest żeby nie było widać gta v na pulpicie ani w menu start jak wpisze GTA v itp...
W dodaj lub usuń programy umiem usunąć z tej listy grę.

06.08.2018 13:26
😂
2
odpowiedz
zanonimizowany1191507
24
Legend

Ktoś tu próbuje ukryć przed mamą, że strzela do ludzi w Los Santos

Prawym na ikonkę na pulpicie - usuń
Prawym na liście w menu start - usuń

We wszystkich programach zawsze będzie widać.

post wyedytowany przez zanonimizowany1191507 2018-08-06 13:27:35
06.08.2018 13:28
3
odpowiedz
dawidmistrz47
1
Junior

Nie, po prostu nie chcę żeby mój brat grał na moim koncie.

post wyedytowany przez dawidmistrz47 2018-08-06 13:29:43
06.08.2018 13:41
4
odpowiedz
zanonimizowany1200478
20
Pretorianin

Jak masz konta użytkownika na komputerze, to i tak nie zagra bez Twojego Social Club'a/Steama. Pliki logowania (i profili) chyba znajdują się na każdym koncie indywidualnie, zatem jeśli masz własne konto zabezpieczone hasłem, to brat i tak nie zagra. Na wszelki wypadek zastrzeż sobie jeszcze pliki swojego użytkownika przed dostępem innych użytkowników :P

Jak brat sie uprze, to i tak znajdzie pliki gry na dysku twardym, ale jak wcześniej wspomniałem- zagrać nie zagra. (jeśli korzystacie z własnych kont użytkownika w systemie) Jeśli będzie miał uprawnienia administratora, to co najwyżej będzie mógł Ci po prostu usunąć grę ręcznie z systemu. I to niezależnie od tego, czy GTA jest od steama czy przez SC- te pliki i tak się znajdują na dysku twardym komputera, tylko że w innych miejscach.

ps. W tej grze masz dwa sloty na multi, jedynym minusem jest po prawdzie fakt posiadania wspólnego konta bankowego dla obu postaci- ale jakbyś się z bratem dogadał że po każdej zakończonej rozgrywce swoją kasę wypłaca do portfela (portfele postaci są odrębne dla każdego slotu) i brat jest do ugadania się, to możecie grać w ten sposób sobie nie wadząc. Chyba, że zacznie cheatować albo prosić na czacie o kasę od cheaterów- wtedy może Ci poważnie zaszkodzić. Ale wszystko jest do ugadania, jak brat jest spoko :P Nie wiem, jak jest w Twoim przypadku.

post wyedytowany przez zanonimizowany1200478 2018-08-06 13:48:01
Forum: GTA V Rockstar Social Club a GTA V Steam