GTA San Andreas pytanie

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
22.08.2011 22:34
preDratronIX
1
odpowiedz
preDratronIX
88
Generau

GTA San Andreas pytanie

Gra stara, ale mimo to ma najwięcej misji (103 gta 4 ma 90 z kawałkiem).

Od razu mówię że nie chce aby nazywano mnie no lifem.

Rekord świata w przejściu gta sa wyniósł 6 h 9 minut.

Bez misji dla szkoły jazdy, rabunku kasyna Caligula's oraz misji dla Zero.

Teraz takie pytanie - czy ktoś z was przeszedł fabułę w mniej niż 10 h albo z liczbą sejwów do 10? :) Wiem może z sejwami przesadzam, ale ja teraz próbuję (chociaż nie mam szans) przejść w mniej niż 10h całą fabułę razem z misjami zero, szkoła jazdy i rabunek, i poniżej 10 sejwów.

Jeżeli przeszliście w <10h to piszcie albo (mało prawdopodobne) wstawiajcie obrazy :)

22.08.2011 22:37
2
odpowiedz
zanonimizowany282986
59
Senator

Ja tak z innej beki. Próbowałem przejść GTA3, w jak najkrótszym czasie - 1h 45 kiedyś był rekord. Trzeba rypać 100 razy tą samą misję jak najszybciej, nikogo nie zabijać, tylko ROBIĆ, ROBIĆ, ROBIĆ. Biegiem wszystko. Mało prawdopodobnie żeby ktoś to zrobił z GOL-asów.

mefs - Trójeczkę też da radę przejść w kilka godzin. Już Portland zrobisz w niecałe dwie, jak się pospieszysz bez problemów i bez sejwa, szczególnie jak znasz misje na pamięć. Zaś potem 3-4 h i zrobione.

22.08.2011 22:38
mefsybil
😜
3
odpowiedz
mefsybil
12
Legend

Jeśli ktoś przechodzi główny wątek w mniej niż 10 godzin, to raczej nie zapisuje gry w ogóle, bo popieprzanie niekiedy do jakiejś wsi przez nawet kilkanaście minut, by zapisać grę, to strata czasu.

Mało prawdopodobnie żeby ktoś to zrobił z GOL-asów.
Dlaczego? Ja w jakąś dłuższą przerwę od szkoły spróbuję przejść GTA III w kilka godzin, ukończyłem wątek główny 2x, raz zrobiłem to w 2 czy 3 dni, ale napieprzałem całe dnie. A, pytam dlaczego nie mógł tego zrobić GOLowicz? Bo ktoś, kto to zrobił, teraz nie traciłby czasu na forum, czy co? :D

22.08.2011 22:42
4
odpowiedz
zanonimizowany293901
40
Legend

Niby w GTA IV misji jest mniej, ale zdecydowanie dłużej mi się przechodziło wątek fabularny, niż w SA.
SA pewnie w mniej niż 10h da się przejść, tyle że nie widzę w tym żadnego sensu, bo przecież granie w GTA i nie rozjechanie co najmniej 10,000 wirtualnych ludzików, to sraka praptaka, a nie gra. ;]

22.08.2011 22:44
jarooli
5
odpowiedz
jarooli
111
Would you kindly?

Mój kolega często chwalił się że przechodził SA w ciągu jednego dnia, bez powtarzania żadnych misji, wszystko za pierwszym razem, nie wiem czy to prawda, ale bardzo przekonywująco to mówił i był siebie pewien

23.08.2011 00:15
preDratronIX
6
odpowiedz
preDratronIX
88
Generau
Wideo

[2] Portland w 2h?

http://www.youtube.com/watch?v=HFPnJm5mFtY tutaj typ przeszedł całe gta 3 w niecałe 80 minut.

Ja postawiłem sobie na cel -przejśc cała fabule gta sa w mniej niz 10 h i przy uzyciu mniej niz 10 sejwów :) narazie w 4h 05 m coś takiego zrobiłem 51 misji.

ps. mefsybil tak na prawdę to wieś też jest znośna bo najkrótsza droga z SF Angel Pine to ta "autostrada" a z SF już zurbanizowanego to kwestia wjechania w Easter Basin Chemicals.

Za kilka godzin zresztą dam obrazek z trasą bo teraz idę spać - dobranoc :)

(Narazie 5 wizyt w safehousie jest w gta sa :))

23.08.2011 09:48
AmeRicaN95
7
odpowiedz
AmeRicaN95
20
JLB

ja tą grę przeszedłem z 50 razy a 45 razy bez kodów. a w 100 procent to 2 razy. i mój rekord o ile pamiętam to 12 godzin bez przerwy z 20-50 sejwami.

23.08.2011 09:55
Mr. JaQb
8
odpowiedz
Mr. JaQb
115
Legend

Ja nie miałbym szans na 10 sejwach bo mam często zwiechy :/

23.08.2011 10:40
preDratronIX
9
odpowiedz
preDratronIX
88
Generau

->

chwilę poczekać trzeba na obrazek, ale w międzyczasie napiszę "legendę"

Misja Photo opportunity (ta z San Fierro gdzie z Cesarem trzeba "Dużo" jeździć)

Czerwona linia - najszybszy wyjazd z SF na wieś i najszybsza droga do Cesara
Żółta linia - najszybsza droga do Angel Pine
Zielona linia - szybsza do AP ale ryzykowniejsza
Różowa linia - najszybsza droga do miejsca gdzie poznajemy Catalinę (tam gdzie nie ma tej linii to znaczy że można jechać drogą oznaczoną innym kolorem)
Błękitna linia - najszybciej do LS

To wszystko :) http://i53.tinypic.com/ztam9g.jpg tutaj obrazek (gdyż na forum nie mogłem umieścić ze względu na rozmiary)

23.08.2011 12:26
preDratronIX
10
odpowiedz
preDratronIX
88
Generau

Wow. Przechodziłem teraz misję Amphibious Assault, gdy ją przeszedłem pogoda się nagle zmieniła i pojawiło się okienko Cheat activated! WTF

23.08.2011 12:36
11
odpowiedz
zanonimizowany804280
2
Pretorianin

Może masz Trainera?

23.08.2011 12:38
Mr. JaQb
12
odpowiedz
Mr. JaQb
115
Legend

Ja raz jechałem i nagle pojawił się quad i cheat activated. Rzadnych trainerów, nie używałem cheatów.

23.08.2011 12:54
preDratronIX
13
odpowiedz
preDratronIX
88
Generau

konik_polny nie mam trainera ani czitów nie używałem. Na czysty chłopski rozum, jak mógłbym sam używać czitów jeżeli chce przejść gre w mnie jniż 10 h i <10 sejwów

Po prostu coś z pogodą było związane bo w misji amphibious assault zawsze jest strasznie mglista i po misji musi wrócić do normalnej. Dziwne też bo nigdy tak nie miałem.

EDIT: KURDE! Właśnie gra mi zaliczyła Crasha, a co najlepsze? 20 misji poszło się dymać! CHOLERNE GTA

EDIT2: Dobrze i niedobrze że tak wyszło. Dobrze bo ten cheat, i odpuszcze sobie misje Wang Cars i szkołę jazdy, ale pozostanę przy Zero i Rabunku.

Pozdrawiam.

23.08.2011 21:05
Mr. JaQb
14
odpowiedz
Mr. JaQb
115
Legend

Nie dziw się, ja zapisywać muszę po każdej misji, gdyż gra mi się crashuje :/ Najczęściej jest tak że przestaje działać myszka jak wchodzę do domu, a gdy chce to naprawić (wracanie do menu, kręcenie kursorem po ekranie i powrót do gry) to jest crash. Nie wiem czemu tak się dzieje

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl