GTA 5 Play Station 3 Problem
Witam mam taki mały problem z GTA 5. Grę całą ukończyłem wszystkie misje fabularne i teraz jak chcę sobie jakąś powtórzyć to nie ma problemu powtarzam gdy skończę wczytuje mi się z powrotem tryb fabularny dochodzi do zdjęcia z Franklinem i............. Dupa jeża dalej się nie chce wczytywać muszę grę wyłączyć i włączyć z powrotem czy ktoś też tak ma ? Czy to normalne czy jest coś z płytą ? Dzieje się to tylko gdy właśnie wczytuje mi się gra drugi raz za pierwszym razem nie ma problemu gra się normalnie wczytuje i można grać a grać misje też wszystkie przeszedłem przy żadnej nie było problemu. Każda się wczytała żaden błąd nie wyskoczył ani nic wszystko było ok do czasu aż chciałem powtórzyć misję i dzieje się co się dzieje wie ktoś dlaczego ? Konsola i gra jest na gwarancji czy w tedy jest ewentualna szansa na dostanie nowej kopi gry na gwarancji jeśli to wina płyty ?
Problem z płytą może wystąpić tylko wtedy jak grasz z płyty, jak grasz z dysku to płyta nie ma nic do rzeczy. Grasz z płyty czy z dysku?
To jest problem od aktualizacji 1.08.
Spróbuj grać jak jesteś odłączony od neta, PSN. To powinno pomoć do czasu aż wyjdzie aktualizacja co załata tego buga.
Tylko musisz w ustawieniach wyłączyć dostęp do neta, samo odłączenie od PSN nie wystarczy.
Odłącz internet.
To wygląda jakby save był uszkodzony.
Dołączę się do wątku. Ja mam taki problem - przeszedłem sobie raz grę, dobiłem do jakichś 90% po czym naszła mnie ochota na ponowne przejście fabuły. Tak więc rozpocząłem grę na nowym slocie, trochę tam poprzechodziłem. Pewnego razu naszła mnie ochota na taką swobodną grę - zabawę z policją itd, chciałem sobie załądować ten pierwszy slot z 90% bo miałem tam wszystkie bronie itd. Jednak zawsze ładowanie ucina się na obrazku z michaelem, muzyka się ucina i ładuję się w nieskończoność a właściwie się nie ładuje. I tak za każdym razem. To chyba problem z sejwem. Da się to jakoś naprawić ? :/
To często występujący problem, który pojawił się po którymś patchu. Rozwiązaniem jest wylogowanie się z PSNu i przejście na offline, wtedy można bez problemu wczytywać wszystkie zapisy.
Aha czyli mam się wylogować i będzie ok ? Dzięki za pomoc sprawdzę i dam znać czy działa :D
Tak teraz jest wszystko ok wielkie dzięki a już się denerwowałem że coś jest z płytą jeszcze raz wielkie dzięki