Gry-Online zostanie zamknięte?
Witam,
jako wieloletni czytelnik i widz Waszych materiałów jestem zaniepokojony obecnym poziomem TVgry.pl. Mianowicie, Na Tvgry.pl od jakiegoś czasu występuje absolutny brak publikacji materiałów z najnowszych tytyłów.
Gdzie jest gramy z Battlefield 1, Gears of War 4, Forza Horizon 3, Mafia 3, Civilization VI, Farming Simulator 17, Gwinta, ostatniego dodatku do WoWa itd. ?
Co się dzieje z tym serwisem? Obecny poziom to dno. Absolutne zero nowości tylko filmiki w stylu "wracamy do gotica 3", "wracamy do Assassins Creed 2" (na jakiego Ch...a), albo lekcja historii w wykonaniu Arasza.
Panowie, poziom jest najniższy od kiedy Tvgry.pl zostało założone.
Proszę o wyjaśnienie. Dziękuje.
Pozdrawiam,
Signus
Przecież były materiały i z Mafii 3 i z Bf1. Tvgry się rozwija, chcesz zobaczyć gameplaye z nowych gier? Armia jutuberów wrzuca tego dziennie setki tysięcy. Żaden z nich nie robi jednak takich materiałów publicystycznych jak chłopaki z tvgry
Żaden z nich nie robi jednak takich materiałów publicystycznych jak chłopaki z tvgry
Przecież na tvgry robią głównie filmiki BuzzFeedowe, a pierwszy z brzegu Quaz (czy Arhn.eu) robi lepsze materiały.
Quaz fajne filmy robi, w sumie na tv.gry mało co zaglądam, wystarczy mi to co robi Quaz,
jedna z drugiej strony w internecie nie można być jak wszyscy, ponieważ wtedy się nie wyróżni, więc te filmiki od tvgry są również warte uwagi, a po co konkurować z kimś lepszym, po prostu próbują roić coś innego.
Żaden z nich nie robi jednak takich materiałów publicystycznych jak chłopaki z tvgry
Patrząc co Tvgry.pl tworzy obecnie, śmiem stwierdzić, że YT oferuje lepszą i ciekawszą zawartość. Albo mało wymagasz, albo wlazisz do dupy.
Nie dość że włazi to jeszcze za to płaci.
Przecież na tvgry robią głównie filmiki BuzzFeedowe, a pierwszy z brzegu Quaz (czy Arhn.eu) robi lepsze materiały.
wymieniłeś quaza i dark archona a trzecie miejsce za jakość materiałów chyba zostaje dla tvgry. przynajmniej mi się tak wydaje. jeśli masz inne zdanie to daj znać, bo chętnie bym rozszerzył listę subskrypcji na jutiube