Gry na starego netbooka

Forum Inne Gry
Odpowiedz
20.11.2013 13:35
1
odpowiedz
kinia_as
2
Junior

Gry na starego netbooka

Siemka!
W naprawie mam starego beznapędowca. Cud techniki roku, bodajże, 2000 ma powalającą wręcz specyfikację. Intel Pentium II, 366 MHz, 128 ramu, dysk 40 gb. W serwisie właśnie instaluje się XP home edition.
Szukam na niego jakiś fajnych gierek. Wiem, że pójdzie Legacy of Cain soul reaver 1 i 2, pierwsze simsy z dodatkami, follouty 1 i 2, alien i zombie shooter...szukam gierek podobnych do wymienionych (no może, poza simsami :D) czyli utrzymanych w klimacie gotyckim, pint-and-click. Wiecie jakieś tajemnice do rozwiązania, jakieś stworki do zabicia, trochę nadprzyrodzonych, wtrącających się do wszystkiego bytów.
Niestety jestem typem gracza i nie wyobrażam sobie, zebym na kompie nie miała żadnych gierek. Zwłaszcza, że z niego będę korzystała wtedy, gdy Narzeczony zrzuca mnie z nowego kompa.
Pomożecie?

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl