Gra z serii Tomb Raider - jaka dokładnie?

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
06.11.2017 18:12
Lukdirt
1
odpowiedz
Lukdirt
145
Senator

Gra z serii Tomb Raider - jaka dokładnie?

Witam,
poszukuję pewnej starszej gry, prawdopodobnie z serii Tomb Raider. Niestety nie znam zbyt wiele szczegółów - wiem tylko tyle, że w tę grę grałem około 2002 roku, a za naszą bohaterką w pewnej lokacji cały czas szła jakaś stara kelnerka z filiżanką herbaty ;] Nie wiem, czy tak dokładnie to było, no ale gry nie widziałem około 15 lat.
Czy po tych niezbyty dokładnych szczegółach jesteście w stanie stwierdzić, która to część z serii?

06.11.2017 18:18
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Spe-S---dow
119
Legend

Chyba druga.
I nie kelnerka a lokaj, którego każdy próbował zamknąć w lodówce.

06.11.2017 18:21
Jeyhard
2.1
Jeyhard
69
Generał

Właśnie miałem to pisać. :P Ciekawe, ilu lokajów zostało zamkniętych w tej lodówce. :D I tak, to TR2.

06.11.2017 18:50
Lukdirt
3
odpowiedz
Lukdirt
145
Senator

Dzięki za odpowiedzi.
Druga część? Toż to staroć - z tego co widzę, jego premiera była w 1997 roku. Ciekawe, czy ta gra odpaliłaby mi na Windows 7?
PS. Właśnie zobaczyłem, że ta gra jest na Steamie. Trochę to dziwne, bo zazwyczaj takich starych gier zazwyczaj już nie sprzedawają.

post wyedytowany przez Lukdirt 2017-11-06 18:50:44
06.11.2017 19:12
Lukdirt
4
odpowiedz
Lukdirt
145
Senator

Tak się teraz zastanawiam... czy to jest na pewno druga część?
Bo jak szukałem screenów na Google z drugiej części to pokazały mi się screeny z tym lokajem z trzeciej części TR.

06.11.2017 19:18
5
odpowiedz
Spe-S---dow
119
Legend

Mówisz o placu treningowym w posiadłości Lary.
Odpali się na Windows7, sam tak gram.

Najlepiej jak zdobędziesz wydanie od Cenegi, (PKK) gdzie są dodatki do oryginalnej trylogii (Unfinished Business, Golden Mask i Lost Artifact) których próżno szukać na GOGu czy Steamie.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl